Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék össze jönni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék össze jönni vele?

Figyelt kérdés
Tehát röviden vagy egy srác, akivel barátok vagyunk és elmondtam neki mit érzek meg találkoztunk is egy párszor, viszont az utolsó talin lekaptam amire annyit mondott hogy kellemes meglepetésként élte meg és hogy köszöni, de lépni nem mert ő sem meg én is tanácstalan vagyok. Mit kéne tegyek hogy akár össze tudjak jönni vele?

2023. aug. 26. 10:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Adj neki még sok ilyen kellemes meglepetést, aztán majd folytatódik valamerre a dolog.

Ha valóban az volt, amit írtál, akkor nincs ellenére a dolog.

2023. aug. 26. 10:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!! Vagyis akkor hívjam el még talizni és kapjam le többször?
2023. aug. 26. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
#2 Persze. Ha neki is tetszel, akkor innentől alapvető lesz a talikon a csók.
2023. aug. 26. 11:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát igen csak hát nem tudom hogy én tetszenék neki, mindenki azt mondja hogy igen de tőle nem hallottam ://
2023. aug. 26. 13:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 Te megköszönnéd egy olyan embernek a csókját, aki neked nem tetszik? Nem hinném, szóval fel a fejjel, tetszel neki.:)
2023. aug. 26. 13:31
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

A fiúk valamivel lassabban érnek, szóval adj neki időt.

De csinálj másféle programot is, ne mindig a csók legyen a fő attrakció.

Amúgy öleld meg (szelíden) búcsúzásnál, az nagyon jól esik.

2023. aug. 26. 13:54
 7/13 A kérdező kommentje:

#5 joo ez is igaz és hát köszönöm szépen hogy ezt mondod!<3

#6 általában mielőtt ezt tettem volna mindig öleléssel köszöntem el és proginak sétálni szoktunk, múltkor fagyizni is elmentünk!

2023. aug. 26. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Akkor pont jó úton haladtok!

Kell egy kis idő neki, amíg az ő fejében is elindulnak a dolgok, neked már volt időd erre, neki még nem.

Csinálj közös programokat, és menni fog a dolog. Az biztos, hogy tetszel neki, különben nem menne veled.

Ha csak kettesben vagytok, öltözhetsz kicsit lazábban, a fiúk vizuálisak.

2023. aug. 26. 14:57
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 hát igen azt gondoltam hogy idő kell még neki és éppen ezért próbálok most is majd egy talit összeszervezni mert ez egy jó irány!! De örülök hogy akkor ezek szerint tetszek neki!! Öltözködést illetően alapból lazábban szoktam!és persze nagyon szépen köszönöm neked is!!<3
2023. aug. 26. 15:11
 10/13 Senior Séf ***** válasza:
31%
Magyarázd el, neki, hol keresse a tökeit, mert láthatólag még nem találta meg őket.
2023. aug. 27. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!