Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a csajról, akivel össze akartam jönni, hogy egy ribi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem félinformáció, nem irigység vagy féltékenység, nem pletyka, láttam képeket, videókat, szóval kiderült, hogy ribi... Voltaképp a haveri köréből mindenki megkaphatta...
Mit tegyek? Sajnos beleszerettem, sajnos nagyon úgy tűnt, hogy szeret, de ez... Mit tegyek?
2023. márc. 24. 11:32
2/18 anonim válasza:
Mondd neki, h nem tudod elkepzelni vele a kapcsolatot. Aztan torold le vagy tiltsd le, ugy konyebb elfelejteni.
4/18 anonim válasza:
És az is akar maradni? Elhiszem, hogy kiábrándító, de lehet, hogy "csak" volt egy rosszabb időszaka
5/18 anonim válasza:
Az, hogy szingliként ilyen formában élvezte az életet, még nem jelenti azt, hogy ne lenne hűséges egy kapcsolatban.
6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amíg mondogatta, hogy hogyan szeret, miként szeret, addig is csinálta ezeket a dolgokat...
2023. márc. 24. 13:51
7/18 anonim válasza:
#7 Így már picit más a helyzet. Én valószínüleg passzolnám.:/
8/18 anonim válasza:
Felejtsd el. Ha össze is jönnél vele, valószínűleg megcsalna, hiszen írtad, hogy mikor már mondta, hogy szeret, még akkor is ezt csinálta. Szóval na, csak te sérülnél, ha összejönnél vele.
9/18 anonim válasza:
Azer en egy menetet varnek vele
10/18 anonim válasza:
Ha pasi volna és sok csaj meg lett volna neki az persze bocsánatos bűn.Ha a csaj él szabadabb életet akkor egy " ribi". Hiába nincs igazság a földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!