Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek a párom iránt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nem olyan rég jöttünk össze. És nagyon szertem és ő is engem de félek hogy valami nem fog menni. Nem érzem azt hogy szerelmes vagyok de még is boldog vagyok vele. És valahogy írásban sokkal jobban el tudunk beszélgetni mint pl telefon hívásba. Félek hogy valamivel meg bántom vagy hogy túl kevés vagyok neki ez az első párkapcsolatom és nagyon tapasztalatlanak érzem magam2023. aug. 16. 11:14
1/1 anonim válasza:
Most szerzed éppen az első tapasztalatot.
Minél kevesebbet írásban, minél többet szóban.
Természetesen, lazán és könnyedén.
Ő is ugyanabban a helyzetben van, mint te.
Vagy lesz belőle szerelem, vagy nem, de széppé
kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!