Szerintetek a gyerek miatt érzek máshogy a párom iránt?
Párom és én is 25 évesek vagyunk, van egy lassan 1,5 éves fiunk.
Szeretem a páromat mert a gyerekem apja, rendes stb. De nem úgy tekintek rá mint egy férfira, nem kívánom szexuálisan. Ne értsetek félre, nem akarom elhagyni hiszen mint írtam szeretem őt.
De pl: ha ő nem puszil meg akkor én nem kezdeményezem vagy, ha nem közeledik hozzám akkor én sem hozzá. Ti mit tanácsoltok?
Ne áltasd magad! Ha nem férfiként tekintesz a párodra, akkor vagy nem szereted, vagy nem érdemli meg, hogy férfinek tekintsd. A gyerek ebben nem játszik szerepet.
Ha úgy érzed, nem a megfelelő kapcsolatban élsz, akkor neked kell lépned.
Ha a gyerek előtt szeretted a párod, és úgy érzed a gyerek volt a töréspont, akkor érdemes orvoshoz menni. Szülés után megváltozik a hormonális rendszere a nőnek. Bár elviekben ez ideiglenes, de már voltak Magyarországon is regisztrált esetek amikor a nő derült égből villámcsapás meggyűlölte a férjét. Nem volt rá különösebb oka, de megtörtént.
Szóval ne hagyd megad és ezt az érzést egy dobozva zárva, mert bajoknak lesznek.
Persze az is lehet, hogy gyerek nélkül is kiszerettél volna belőle. Sokan vállalnak gyereket a rózsaszín köd hevében és mikor vége a lángolásnak akkor éretlenkednek, hogy mit szerettek abban a férfiban anno?
Szóval mindenképp járj utána a dolgoknak és erről beszélj a férjeddel! Mert neki is joga van tudni hányadán álltok! És együtt kell tennetek azért hogy visszahozzátok a tüzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!