Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a gyerek miatt...

Szerintetek a gyerek miatt érzek máshogy a párom iránt?

Figyelt kérdés

Párom és én is 25 évesek vagyunk, van egy lassan 1,5 éves fiunk.

Szeretem a páromat mert a gyerekem apja, rendes stb. De nem úgy tekintek rá mint egy férfira, nem kívánom szexuálisan. Ne értsetek félre, nem akarom elhagyni hiszen mint írtam szeretem őt.

De pl: ha ő nem puszil meg akkor én nem kezdeményezem vagy, ha nem közeledik hozzám akkor én sem hozzá. Ti mit tanácsoltok?

2014. jún. 13. 17:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Ok, szereted, mondtad, de egy teljes kapcsolathoz hozzá tartozik a testi szerelem is, te vakegér. A barátaidat is szereted és a kutyádat is szereted, sőt a szüleidet is szereted... mégsem hozzájuk mentél feleségül. Emlékszel?
2014. jún. 13. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj kérdező, de csak azt szajkózod, hogy szeretem szeretem!

Akkor mi a problémád, hogy mégis úgy élsz mellette, mintha nem szeretnéd!

Remélem érthető vagyok.

2014. jún. 13. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak a jó apát vedd észre a párodban.

Csinálhattok programokat csak kettesben (séta, fagyizás, főzőcskézés), úgy mint régen, így talán visszatalálsz hozzá.

2014. jún. 13. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Igen, írtad, hogy szereted. De ez nem elég.

Én is szeretem a tejfölös csirkepörköltet.

2014. jún. 13. 19:00
 15/18 mustafa33 ***** válasza:

Testvéri, vagy baráti szeretet nem elég egy házassághoz. Egy házastársnak nem elég ha úgy szereted mint a tesódat.

Párterápia hasznos lenne -a terapeutának. Jó hosszúra tudná nyujtani a kezelést. De az érzelmeket nem változtatná meg. Az nem a tudatos akarattól füg. És a párod? Szeret? Vagy ő is azért van veled, mert rendesnek tart? Azért mert rendes, a hatvan évesek szokták szeretni a párjukat, nem a huszonöt évesek.

2014. jún. 13. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:

szereted szereted, ha leírod 100× sem lesz jobb.

ja szereted, mint a gyereked apját és ennyi

2014. jún. 13. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

A hormonok nagyon meg tudnak keverni ilyenkor egy nőt. Szoptatsz még? Vissza állt már a normális ciklusod? Mert ezek nagyon fontos dolgok a te helyzetedben. Az sem segít, ha mindent magadra vállalsz a kicsi körül. Ha van rá lehetőségetek, néha passzoljátok le, ha csak 1-2 órára is és ilyenkor csak egymással törődjetek. Ha nem kívánod a szex-et, akkor ne arra koncentráljatok az elején. Beszélgessetek, bújjatok össze csak a másik melegének érzés miatt, főzzetek együtt, sétáljatok egyet vagy bármi más, amit mindketten szerettek és visszaidézi azokat az időket, mikor még minden rendben volt.

A párod mennyit érzékel mindebből? Tudtok őszintén beszélni a kialakult helyzetről?

Azzal, hogy ennyiszer leírtad, hogy szereted, kit akarsz meggyőzni? Minket vagy magadat?

2014. jún. 14. 00:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha már 20-30 éve házasok lennétek, akkor azt mondanám, természetes, hogy ennyi idő után már inkább a szeretet, a ragaszkodás tart még össze titeket, mint a lángoló tűz. De 25 évesen temeted magad, ha szerinted ez így jó. Nem szerelmes vagy, egyszerűen hozzákényelmesedtél a férjedhez, nem mernél lelépni mellőle az ismeretlenbe, mert végülis bajod nincs vele, jó apa, rendes ember. Csak mint FÉRFI már hidegen hagy. Egy életed van, szerintem fiatal vagy még ahhoz, hogy eldobd az esélyeidet egy teljes kapcsolatra.
2014. jún. 14. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!