Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha gyakran szinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha gyakran szinte ok nélkül haragot érzek a párom iránt?

Figyelt kérdés

Pl ha le kell raknia a telefont, vagy ha nem azt mondja, teszi amit én "elvártam", vagyis gondoltam, hogy mondani/tenni fogja. Haragszom rá és megsértődök szegény pedig gyakran nem érti, hogy miért van, de az a baj, hogy én sem. Egyébként sem vagyok toppon lelkileg, és ez a harag érzés is csak az utóbbi pár hétben van. Utána mindig sírok, először őt okolom, aztán magamat.

17/L

2020. máj. 18. 07:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ha találkozunk, sosem éreztem ezt. Csak mostanában, ha nem válaszol hamar, vagy a telefonálások végén.
2020. máj. 18. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy a távolság teszi. Majd elmúlik, ha újra normálisan tudtok találkozni.
2020. máj. 18. 07:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, igazad lehet.

Köszönöm :)

2020. máj. 18. 09:06
 4/4 szenderke ***** válasza:
100%

Ha jól értem elkezdődött a maradj-otthon és ezért nem találkoztok. Hogy telnek a napjaid? Van mivel elfoglalnod magad? Sportolsz? Ha unatkozol és nem is mozgod le az energiáidat, stresszes leszel és rajta fogod kiélni magad. Jó, ha tudatosan észre veszed magad, csak fogd meg az elején.

Ismerős amúgy az érzés, én is ilyen elvárós ember vagyok, de megtanultam nem a másikra zúdítani ha fruszrált vagyok, mert nem úgy zajlanak a dolgok, ahogy én azt kitaláltam.

2020. máj. 18. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!