Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 19 éves lány 16 éves fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány 16 éves fiú kapcsolat miért ilyen tabu, amikor fordított esetben oké lenne?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 16éves fiúval és elkezdtek érzéseink kialakulni, de nem merünk lépni. Fordított esetben teljesen elfogadott lenne, hiszen 16 éves lányok huszonévesekkel vannak kapcsolatban, de mind a ketten tudjuk hogy a mi helyzetünkben ez nem igaz. Igazából csak a véleményekre vagyok kíváncsi, mert egy kicsit elveszettnek érzem magam.

#kapcsolat #tanácstalanság #Szociálisan elfogadott
2023. aug. 8. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy tabu, csak ritka, ezért nem megszokott.
2023. aug. 8. 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

8as. Ha ennyire okosak a férfiak, mint te elárulom sok női tudós van pl: Tu Ju-Ju, Rita LeviMontalcini, vagy a nagyon híres és kémia/fizika órán sokat hallott Maria Curie aki a radióaktivitást fedezte fel és kétszeres! nobel díja van. És ők CSAK a nobel díjjal rendelkezőek, még van sok női tudós.

Szóval a nők is vannak olyan okosak, mint a férfiak. És kedves kérdező ha szeretitek egymást nyugodtan legyetek együtt, de ne feled. Nem biztos, hogy ő arra vágyik, mint te

2023. aug. 8. 20:07
 13/16 hungarikum_202 ***** válasza:
1%

Akkor miért a férfiak építették fel az egész világot, és miért a nők élősködnek a férfiak vagyonán?

Mondjuk erről a témáról az örökkévalóságig lehetne vitatkozni. :D

2023. aug. 8. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Én örültem volna 16 évesen egy idősebb barátnőnek, mert béna csajozó voltam.
2023. aug. 9. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A konvenciális társadalomba bekövesedett rossz beidegződések ezek! Szóval emiatt ne aggódj, ha a jellem és a habitus nem szól közbe, akkor szerintem ezzel nem lehet gond.

Ami a férfi-női viszonyt illeti... Valahol a 2 között látom az igazságot. Az tény, működik az üvegplafon effektus. Igen, valóban vannak kiemelkedő eredményt felmutatni tudó nők is, más kérdés, hogy minden 1 női tudósra lehet kontrázni 10 férfit. Ennek miben létéről lehetne vitázni, de az előbb nevezett üvegplafon is szerepet játszhat...

Ami pedig az élősködést illeti, nem is ez talán a legjobb kifejezés rá, hanem inkább az, hogy a helyzetüket kihasználó manipuláció. Ez gyakori, de nem általános jelenség, és ha nem is ugyanannyi, de mondjuk fele, negyede számban megtalálunk férfi manipulatív embert is. Ez nem gender, hanem kulturális kérdés, kinek milyen eszközei vannak, és kinek mihez van morálja, habitusa alkalmazni.

2023. aug. 9. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha idősebb pasival lennél együtt, akkor meg azért támadnának. Ilyen a társadalom. Nem a saját életükkel foglalkoznak, hanem mindig másokéval.
2023. aug. 9. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!