Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne tartson...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne tartson "ribinek"?

Figyelt kérdés
Pár hónapja volt egy zűrös időszakom, szakítás után, és hát tettem dolgokat, amiket bánok már. Most a kiszemeltemnek valaki elküldte ebből az időszakomból a képeket, találkoztam vele és nem mondott semmit, csak elém köpött, és barátnőmmel beszéltek, azt mondja, hogy undorodik tőlem. Mit tudok tenni?
2023. aug. 3. 12:36
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
21%
Legyek szebb :D
2023. aug. 3. 12:57
 2/23 anonim ***** válasza:
60%
Semmit. Keress más bohócot, akiből hülyét csinálhatsz megint.
2023. aug. 3. 13:14
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Azon kívül hogy megbeszéled vele, semmit.
2023. aug. 3. 13:15
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Milyen zűrös ügyeket tettél? Mert ha szexeltél pár emberrel, azzal az égvilágon semmi gond nincsen, pláne akkor nem, ha a mentális állapotod miatt alakult így. Aki ezt nem tudja megérteni, nem tud tőle elvonatkoztatni, azzal jobb is, ha nem jössz óssze.
2023. aug. 3. 13:21
 5/23 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen embertől Te mit akarsz? Kerüld el messze.

Mégis mi a f*szt képzel magáról? Azt csinálsz szingliként a testeddel, amit akarsz, de ő így viselkedik veled? Legyen már tartásod, tarts már magad valamire, ne pitizz neki.

2023. aug. 3. 13:28
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

fiú vagyok és még ha valakiről ennyire is híresztelnének zűrös dolgokat, talán óvatosabb lennék vele, de csak úgy leköpni nincsen rendben. Gondolom neki személyesen nem okoztál kárt a zűrös dolgaiddal, így meg pláne.

Nem tudom pontosan mi történt, ezért nehezen tudom megítélni a helyzetedet. 4es (13:21) is megírta, a te dolgod hogy mit csinálsz, amíg másnak nem esik bántódása és szakítás után szerintem érthető a mentális állapotod.

Szerintem az egy jó jel hogy megbántad azokat a dolgokat, tehát összeszeded magadat és talán komolyabban mész neki a dolgoknak. Ha még mindig érzel a kiszemelted iránt valamit, akkor is gondold meg mégegyszer hogy mennyire lehet ebből még egy jó kapcsolat.

Sok szerencsét!

2023. aug. 3. 14:31
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

Mennyi idős vagy?

Egy tanulság az életből: nem a szavak, hanem a tettek beszélnek...

2023. aug. 3. 15:08
 8/23 anonim ***** válasza:
42%
Miért tanítjatok arra hogy szxeljen össze vissza? Igen azt csinál a testével amit akar. De ez nem jó !! A gyűrűt nagyobb eséllyel húzzák annak a lánynak az ujjára, akinek nem volt sok palival dolga, nincsenek hírek róla.. ésszel kell gondolkodni, a pillanatnyi érzelem nem jó tanácsadó. Kedves kérdező: én azt tanácsolom neked, már ne érdekeljen mit gondol rólad, ha egyszer eléd köpött csinálhatsz akármit, csak szánalmasnak fog gondolni hogy futsz utána. Kicsit maradj háttérben, nyugodj meg, fejleszd magad. Tanulj, esetleg valami hobbi.. idővel feledésbe fog merülni, és addigra te is készen fogsz állni egy normális kapcsolatra
2023. aug. 3. 16:07
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

#8: ki tanította arra? Hol olvastál ilyet?

És komolyan az a szempont, hogy bigottak kinek húzzák inkább ujjára a gyűrűt? Nagy a baj...

2023. aug. 3. 16:32
 10/23 anonim válasza:
70%
Kultúrált ember nem köpköd.. Ne foglalkozz egy ilyen putri szökevénnyel.
2023. aug. 3. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!