Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsek el egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek el egy lányt?/19 F

Figyelt kérdés
Nagyon hozzánőtt a szívem egy lányhoz és bár ő folyton megbánt ugyanúgy érzek iranta, pedig amiket csinál velem beszélnem nem kellene vele, valakinek valami tipp hogy hogy felejtsem el?

2023. júl. 31. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Ne keressed ticcsad le mindenhonnet
2023. júl. 31. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress vmi új elfoglaltságot

Mozdulj ki többet a barátaiddal

Szakitsd meg vele a kapcsolatot

Ismerkedj más leányzókkal

2023. júl. 31. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy viselkedik, hogy az neked nem jó és ezt tudja is, akkor nincs rád tekintettel, mert nem szeret. Szerintem nagyon fontos, hogy ez tudatosuljon benned, ez a kulcs.

Szerintem próbáld magad körül megkeresni azokat a lányokat, akikről úgy ösztösen azt érzed, hogy jó emberek és feléjük nyitni (nem feltétlenül romantikusan).

Hidd el, vannak még a mai világban is melegszívű lányok, csak őket többet kell keresni. Idővel megtalálod a számodra megfelelő lányt. :)

2023. aug. 1. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Kerüld el nagy ívben, ne nézegesd a képeit, írd fel egy lapra a rossz vonásait és tudatosítsd magadban, beszélj más neked tetsző szép lányokkal. De igazán továbblépni csak akkor tudsz ha már teljesen eleged lesz a gyötrődésből,amíg nem fáj eléggé addig úgyis titkon reménykedsz hogy hátha lesz még vele valami. Annyira fájnia kell hogy már minden vágyad csak a továbblépés kell legyen,nem a lány.
2023. aug. 3. 01:25
 5/5 anonim ***** válasza:

előttem válaszolókat tudom erősíteni: minden dolgot ami rá emlékeztet (akár online, akár irl) próbálj meg kiiktatni egy időre az életedből, vagy kerüld el. (online tiltsd le mindenhol, akkor a posztjai sem fognak feljönni, ha letiltani nem akarod, be lehet nyomni azthiszem pl instan hogy nem érdekel és akkor nem fogja feladni)

ennyi. ha kerülöd ami emlékeztet rá, előbb utóbb el fogod felejteni

egyébként kezdj el sportolni valami, fuss, ússz, járj edzőterembe, ezek mind remek elfoglaltságok

a zene is egy jó eszköz a felejtésre :)

sok sikert

2023. aug. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!