Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy lányt?/19 F
Keress vmi új elfoglaltságot
Mozdulj ki többet a barátaiddal
Szakitsd meg vele a kapcsolatot
Ismerkedj más leányzókkal
Ha úgy viselkedik, hogy az neked nem jó és ezt tudja is, akkor nincs rád tekintettel, mert nem szeret. Szerintem nagyon fontos, hogy ez tudatosuljon benned, ez a kulcs.
Szerintem próbáld magad körül megkeresni azokat a lányokat, akikről úgy ösztösen azt érzed, hogy jó emberek és feléjük nyitni (nem feltétlenül romantikusan).
Hidd el, vannak még a mai világban is melegszívű lányok, csak őket többet kell keresni. Idővel megtalálod a számodra megfelelő lányt. :)
előttem válaszolókat tudom erősíteni: minden dolgot ami rá emlékeztet (akár online, akár irl) próbálj meg kiiktatni egy időre az életedből, vagy kerüld el. (online tiltsd le mindenhol, akkor a posztjai sem fognak feljönni, ha letiltani nem akarod, be lehet nyomni azthiszem pl instan hogy nem érdekel és akkor nem fogja feladni)
ennyi. ha kerülöd ami emlékeztet rá, előbb utóbb el fogod felejteni
egyébként kezdj el sportolni valami, fuss, ússz, járj edzőterembe, ezek mind remek elfoglaltságok
a zene is egy jó eszköz a felejtésre :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!