Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsek el egy lányt? 18/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el egy lányt? 18/f

Figyelt kérdés
volt egy lány aki tavaly nyáron elég durván szakított velem és nagyon összetört engem, és azóta se tudom elfelejteni. nincs túl sok haverom, akik vannak azokkal is ritkán találkozok, szóval ha sokat vagyok egyedül hogyan felejtsem el?
2020. jan. 26. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Találj hobbit vagy ha van, akkor szánj rá több időt, tereld el a tanulással, tűzz ki célokat, azoknak a megvalósításával foglalkozz, nézz filmeket, próbálj többször találkozni a haverokkal, stb. Csinálj minden olyat, ami igénybe veszi az agyad, hogy lekösd és ne hagyd a múlton gondolkozni. Esetleg ismerkedj valahol lányokkal/szimplán emberekkel, a többit megoldja az idő.
2020. jan. 26. 10:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel az elég régen volt már így ez nem túl normáris szerintem. De mindenképp tudnod kell, hogy te jobbat érdemelsz nála. Te társadalmilag felette állsz és azzal, hogy dobot csak az ő élete lett szarabb csak még nem tudja. Lényegében ő járt rosszul amikor kidobott téged és nem te hiába érzed úgy, hogy most fáj. Lépj túl rajta! Benned nemesi vér folyik ne adj lentebb ennél! :3
2020. jan. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!