Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a lányt ha heti szinten látom?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akibe szerelmes vagyok. Rég nem éreztem ilyet és egyik pillanatról a másikra alakult ki. Mikor fél éve megismertem akkor semmilyen volt a kapcsolatunk. Volt olyan időszak amikor nem is bírtam de az utóbbi időbe ez szerelemé alakult. Viszont valahogy elkéne felejtenem mert szerimtem nem sok esélyem van nála. Először is eléggè különbözünk. Hogy úgy mondjam ő egy ferrari akit nagyon sokan akarnak én meg egy kis fiat vagyok. Beszélgetéseink alapján nem is vagyok az esete és a személyiségünk is ellentétes.Ráadásul ő a munkatársam és heti szinten látom. Szóval sok ok van hogy ellene de lehet csak én találom ezeket ki mert félek. Ki kéne verjem a fejemből viszont nem tudom hogyan. Tudom ilyenkor jön a válasz hogy többet legyek a barátaimmal meg találjak új hobbit meg ilyesmi. Így hogy heti szinten látom ezeket kevésnek érzem lehet felkéne mondanom vagy ilyesmi. Ti mit gondoltok hogy kéne elfelejtenem?2023. jún. 11. 13:18
1/2 anonim válasza:
Miert nem mondod el neki? Siman lehet hogy van eselyed akkof js ha te ugy latod h nincs. De ha nagyon eselytelen akkor menj bulizni vagy keress valaki mast. A legjobb otlet akkor is elmondanj neki
2/2 anonim válasza:
Mint ahogy az első írta, próbáld meg. Veszteni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!