Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az első szerelmet ?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Lehet kicsit hosszú leszek de megköszönöm hogyha végig olvassátok .2021 decemberében,a baráti társaságom által megismerkedtem egy fiúval viszont akkor még nem keltette fel az érdeklődésemet. 2022 év elején (jan-áprilisig) mindig minden buliban ott volt ahol én , itt próbált megismerni engem viszont valahogy nem keltette fel itt sem az érdeklődésemet.Aztán április közepe fele volt egy buli amiben elkezdtem nyitni felé,elkezdtünk beszélgetni,nagyon megkedveltem. Utána másnap elkezdtünk beszélgetni és találkozni.Nagyon jól éreztem magam vele, pár találkozás után meg is történt az első csók. Hát mondani sem kell mennyire boldog voltam miatta! Viszont a kapcsolatunkat nem hoztuk fel nyilvánosságra (ezt ne kérdezzétek) ,viszont úgy tekintettünk egymásra mint egy pár.Ahogy teltek az idők ,júniusban megtörtént az első alkalom, utána többször is.Majd júliusban egyik alkalom után elkezdett távolodni tőlem, éreztem hogy nem úgy ír már nekem mint eddig, napok kellettek hogy válaszoljon. Sajnos szakítottunk .Utána ősszel megkeresett ,de csak arra kellettem neki.Igen, oda adtam magamat neki mert annyira szeretem..bár ezt megbántam.Viszont én nemtudom elfelejteni, természetesen van sok fiú aki próbálkozik nálam és nagyon rossz érzés hogy egyik sem kelti fel a figyelmem mert mindegyikben az első szerelmem keresem!😔Azóta próbáltam egy kapcsolatot egy fiúval de nem ment nekem, szakítottam bele. Nektek sikerült az első szerelmeteket elfelejteni másik személlyel, vagy akár másik személy nélkül?Nagyon köszönöm ha végig olvastátok, muszáj volt kiírnom magamból! 18 L
2023. márc. 27. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Ha próbálsz valaki más felé nyitni, ne az előző barátodat keresd benne. Öt felejtsd el. Ez már a múlt, tanulni tanultál belőle, de nem kell ezen ívodnod.

Természetes, hogy az első szerelem mindenkinek meghatározó, és tanul belőle az illető, de el kell tudni engedni, túl kell lépni rajta, máshogy nem megy.

2023. márc. 27. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Csak halkan mondom, hogy az első szerelmedre életed végéig emlékezni fogsz. Próbálj túllépni rajta, csak a szép dolgokra emlékezz.
2023. márc. 27. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
#2-es jól írja, az első örökké megmarad. Elfelejteni nem tudod, maximum túllépni rajta.
2023. márc. 27. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Sosem szeretett teged, de tudta hogy annyira bejon neked, igy hat miert hagyna ki a lehetoseget.
2023. márc. 27. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Utolsó :nagyon szeretett mindig is.A lefekvés témánál én kezdeményeztem hogy történjen valami köztünk.De ezek előtt annyi szeretetet adott mint senki más, meg közben is

2023. márc. 28. 11:14
 6/9 redbull1977 válasza:
100%
Az a baj hogy most is csak jó dolgokat írsz róla,véded tudom hogy nehéz de elkell engedni,ha elhagyott ő már nem szeret
2023. márc. 30. 05:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Sikerült elengednem!Már van barátom egy hónapja és nagyon boldog vagyok mellette.Azt hittem nincs kiút de rá kellett jöjjek, hogy igenis kell egy új partner és boldog leszek mellette😊
2023. máj. 31. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Na királyság, akkor sok boldogságot nektek (is)!
2023. máj. 31. 20:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük🥰
2023. jún. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!