Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felejtsem inkább el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem inkább el?

Figyelt kérdés
Új gimibe kerültem most 11.-ben. Van egy lány az osztályban, aki most a tanév első napján felajánlotta, hogy odaülnék-e mellé. Odaültem, és az első hét maradék tanítási napján egymás mellett ültünk, és nagyon jól beszélgettünk. Sok információt adott ki saját magával kapcsolatban, ami kicsit fura volt, mivel nagyon introvertált személyiség, szinte csak velem beszélt. Jól éreztük magunkat. Jó hangulatban is búcsúztunk egymástól a hétvége előtt. De hétfőtől sok minden megváltozott! Elült mellőlem, és onnantól kezdve nem nagyon beszélt velem, se senki mással. Pedig sok közös témánk volt, például a nyelvészet,művészet és a történelem. De attól a hétfői naptól kezdve megváltozott valami! Már nem tudott velem olyan felszabadultan beszélni. Teltek a hetek, egyre kevesebbet kommunikált velem, viszont a szomszéd padból továbbra is szinte mindig nézett, de ha visszanéztem, elfordította a fejét.Aztán elhatároztam magam, hanyagoltam, egy napig nem nagyon beszéltem vele. Meguntam hogy csak én próbálok sikeres kommunikációt lefolytatni. Hatott, és a nap végén szóbaállt velem, igaz csak annyira, hogy kellett-e tanulni biológiából, de akkor is nagy szó volt ez. Aztán jött egy hét, amikor bár nem ugyanolyan szinten, de elkezdtünk újra beszélgetni. És ekkor volt az, hogy meg tudtam nevettetni. De aztán megint ezt a visszahúzódást választotta, és azóta is néz folyton, ha nem nézek vissza rá. Vajon érez-e irántam valamit, vagy csak jó dolognak gondolja ezt? Hogyan tudnék a kettőnk kapcsolatán javítani? Most megint nem beszéltem vele, csak most egy hétig tartott. Láttam rajta hogy odajönne legszívesebben, és mondana valamit, de nem meri, vagy nem akarja. Kivonul az osztályból, és beszélget egy 10.-es barátnőjével, de még mindig folyton néz. Egyébként amikor elült, akkor azt mondta, hogy nem szeret az Ablak felőli sorban ülni, ezért ült át. Nem tudom, és a segítségeteket kérem, mert nem tudom kiverni a fejemből, annyira szeretem! Hogyan tudnám ezt megoldani?

2022. okt. 29. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy annyi lehetőség van, mint égen a csillag.:/ Annyit javasolnék, hogy beszélgess vele minél többet, amennyit csak tudsz.
2022. okt. 29. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Felejtsd
2022. okt. 29. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ami komoly kapcsolatba torkollana, azt komolyan kell venni. Monnd meg neki hogy te se szeretsz az ablak mellett ülni, és hogy szeretnél mellette ülni megint. Említsd meg neki hogy nagyon tetszik amióta megláttad és hogy elkeztél érezni iránta. Szerintem deritsd ki minél hamarabb hogy lehetne köztetek komolyabb dolog.
2022. okt. 29. 23:22
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as. Az a baj, hogy említettem egyszer neki. És arra hivatkozott, hogy kell neki az egyedüllét!
2022. okt. 30. 00:09
 5/9 A kérdező kommentje:
De megértő vagyok, és nem húztam fel magam.
2022. okt. 30. 00:09
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Akkor rá se nézz többet!
2022. okt. 30. 06:16
 7/9 hungarikum_202 ***** válasza:
40%
Semmi képp he hagyd! Nagyon szerencsés vagy, hogy egyből betalált téged egy lány. Fontos, hogy ne nyomulj rá, de próbáld éreztetni vele, hogy te még mindig érdeklődsz iránta. Ha tényleg sokat néz téged, akkor valószínűleg bejössz neki, szóval idő kérdése, hogy megtörik (jó értelemben) és újra sokat tud veled beszélgetni. Csak ehhez neked is tenni kell. Minden alkalmat ragadj meg, próbálj vele minnél többször beszélgetést kezdeményezni. Esetleg lehet a többiek elött nem akar már megnyílni. Próbáld meg suli után elhívni, hogy kettesben lehessetek és ott beszéljétek meg a fennálló helyzetet.
2022. okt. 30. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Hm, szerintem ez a lány vagy nagyon szégyenlős, vagy nagyon magának való aka vágyik az egyedüllétre.

Megprobalhatsz vele beszélgetni szerintem is minél többet, viszont ha látod, érzed hogy semmi értelme, vagyis te vagy az aki csak érdeklődik, nem 50.50 az egész akkor felejtsd el.

2022. okt. 30. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ne mondd el neki konkrétan hogy tetszik neked,ha ennyire introvertált akkor lehet elriasztod vele, viszont próbálhatsz beszélni vele, elhívhatnád találkozni, dicsérd meg gyakran. Éreztesd vele hogy mennyire kedveled.
2022. nov. 1. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!