Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy pszichopata? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy pszichopata? Vagy micsoda? Egy egész évem elment egy őrültre?!

Figyelt kérdés

Bocsi, ha nagyn ki fogok akadni, de nem hiszem el!!

Volt egy külföldi fiú akivel sokat beszélgettünk, videóüzeneteket csináltunk, még a "barátaival" is beszéltem.... Nos kiderült, hogy az a 10 "barátja" az elméje szüleménye volt, mind ő hozta létre, különböző stílusban írt, és gyakran még a "barátai" győzködtek, hogy ne hagyjam el, milyen jó fiú ő és hasonló, és mind, mind ő volt!!!

Kiderült mert most a nyarat eddig nálam töltötte, és csak belenéztem a telójába!!! MIND AZ Ő PROFILJA!!!

Kiderült, hogy nem is az igazi neve amit mondott nekem és hogy nem is abban az orszában lakik amit mondott!!!

Most mit tegyek???!!

Hogy tud valaki ilyet csináln,??

2023. júl. 29. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts vele.
2023. júl. 29. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig akar használni, ameddig lehet, aztán amint elég volt, letilt és még megtalálni sem tudod, mert semmi nem igaz róla.
2023. júl. 29. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Ez már eleve nem egy normális kapcsolat, ha úgy érezted bele kell nézni a telefonjába.
2023. júl. 29. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szoval a barataival videon keresztul beszeltel?

Vagy csak irkaltatok egymasnak?

Es az nem tunt fel, hogy mi a feneert keresnek meg teged a baratai? Nekem mar itt gyanus lett volna. ("hello, en XX vagyok, a baratod baratja, es kerlek ne hagyd el ot, mert olyan rendes srac" - es ez nem volt gyanus???)

"Kiderült mert most a nyarat eddig nálam töltötte,......"

Tessek??????? Te meghivtal valakit a lakasodba, akit az interneten keresztul ismertel meg par hete-honapja?????

Ez az ember nem veletlenul arab vagy valami hasonlo?

2023. júl. 30. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ne legyél ilyen naív. Masrészt menekülj. Gyorsan.
2023. júl. 30. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Na, pont ez a rohadt nagy veszélye annak, ha valakivel interneten ismerkedsz meg. Gyakorlatilag azt mond magáról, amit akar
2023. júl. 30. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én egyfelől az összes profilján lévő összes ismerősnek írnék a telefonjáról egy üzenetet, amivel lebuktatnám, hogy kamu, küldeném mindenkinek a valódi személyazonosságát és a többi kamuprofil linkjét. Kirúgnám a fenébe, de azért még minden előtt az igazi személyazonosságát kideríteném, lefényképezném az okmányát, pofalemezét, stb. és úgy küldeném el a fenébe napszaktól függetlenül ki az utcára. Keressen szállást, ahogy tud, nem érdekel, nincs közöm hozzá, neked sincs.

Esetleg valakit ehhez áthívhatnál, hogy segítsen, és fizikai támogatást adjon ehhez: tehát ha kell, elgyepálja.

Ne legyél meglepődve, ha néhány dolgod eltűnik. Az is elég fontos, hogy utána elmenj egy alapos szűrővizsgálatokra, készíts terhességi tesztet. Az biztos, hogy ha becsusszanna a baba, ő eltűnne, mint a kámfor, ezért is kell többek között az iratát lefényképezni, mert gyerektartást se kapnál máskülönben, így is csak nehezen.

2023. júl. 30. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsál vele, és talán 7es írt részletesebben
2023. júl. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!