Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire pszichopata a csaj? Egy sráccal összeveszett, és egy random 30 évessel lefeküdt 14 évesen?!
Szóval van egy 17 éves srác meg egy 14 éves csaj... Összevesznek. Igazából a srácnak elege lesz, mert a csaj elhallgat néha, flörtölget más srácokkal, néha tiltogat-felold.
Eldurran a srác agya egy hónap után, tehát egy igazi veszekedés, fejmosás, tipikus csak ezt csinálod, csak ezt nem csinálod, miért csináld ezt jellegű kérdések, a lány persze ahelyett, hogy megmagyarázná, elmegy...
És akkor, a 14 éves csaj, mivel "csúnyán beszélt a srác vele", úgy gondolja, bosszút áll, és fog egy random 30 évest valami buliban, és lefekszik vele. Szerintetek ez valami mentális betegség, mert ez szerintem kicsit durva. Vagy ez gyakori?
A csaj fix nem normális! Amit csinált, alapból törvénybe ütközik! Barátodnak csak ajánlani tudom, hogy mondja meg a csajnak hogy neki elmentek otthonról, és szakítsanak! Ez a sztori azért elég meredek!
(jé a gyk népe lettem :DDD)
Biztos lefeküdt a csaj?
Mert ilyen idősen azért szoktak lódítani a kiscsajok elég keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!