Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is létezhetnek yanderék?
Ti találkoztatok már ilyen őrölten szerelmes emberrel? És ha igen ti voltatok szerelmének tárgya? Illetve van itt köztetek is yandere típusú lány/fiú megbújva?
Csak animékban létezhet ilyen ember vagy már a valóságban is előfordulnak ?
Fiúk mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Lányok mi a vélemények egy ilyen fiúról?
yandere: őrülten szerelmes típus aki képes lenne megölni a rivális lányokat stb egyszóval egy elmebeteg szerelmes lány v fiú xd
lol XD nem hittem volna h ennyi válasz jön :D jöhet még xD
az én véleményem szerintem léteznek, mert nézzük végig azt hogy léteztek emberek akik szerelmük miatt öltek, féltékenységből stb persze ne ilyen kawaii lánykákat képzeljünk el :D habár kitudja
A valóságban is létezik egy csomó ember, aki idegesítően féltékenykedő és kontrolláló a szerelmével, meg olyanok is akik titokban kutatnak a szerelmük után, utóbbiakat szokták "stalker"-nek nevezni. Ráadásul a szociopaták jellemzően mindig yanderék, mert úgy ragaszkodnak a szerelmükhöz, mint vadállat a zsákmányához.
A valóságban is létezik minden fő dere típus:
Yandere = zaklató/féltékeny/megszállott
Tsundere = bunkó/elutasító/agresszív
Kuudere = visszafogott/csendes/egykedvű
Dandere = félénk/csendes/zavart
Deredere = kedves/jószívű/jókedvű
Ezek közül szinte minden ember be tudja osztani magát az egyikbe.
Köszi a választ 3mas :D
4es szar válasz :(
Stalkerhez már volt szerencsém. XD Csak tudnám, hogy miért nincs ízlése és, hogy honnan tudta a címem. XD
26F
Yandere girl személyesen xD
Igazából én szívesen vennék magam mellé egy hasonló személyiségű srácot, legalább megértene azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!