Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek ilyen pasival?
Figyelt kérdés
3 hónap után szakított velem, majd 2 órán belül visszajött, rá 1 hónapra egy 'lány barátja' beleugrott a karjaiba a bolt közepén, amit ő úgy kezelt le, hogy csak barát... Majd egy volt osztalytarsa kepet a telefon gallériájában láttam. Aztán belenéztem a telefonjába és nudesokat kért egy lánytól, azzal egyetembe olyat is találtam a telefonjába, hogy mas lannyal találkozgatott, amit eltitkolt...
Sokat vitázunk emiatt, és legtöbbször miattam, mert borult a bizalmam. Bűntudatom van már emiatt. Több mint 2 éve együtt vagyunk, ez is mar több hónapos eset.
2023. júl. 22. 21:11
11/18 anonim válasza:
"Soha ne kezd olyannal, akinek te vagy az első"
???
12/18 anonim válasza:
"Félek, hogy jobbat talál."
És miért jó az neked, hogy félelemben élsz?????
13/18 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, mert láthatóan nulla önbizalmad van és mindenért magadat hibáztatod. A srácról meg annyit, hogy amennyiben szeretnéd, hogy egyfolytában megcsaljon, akkor maradj vele nyugodtan.
14/18 anonim válasza:
Ez nem pasi, hanem egy kisgyerek.
15/18 NTBS válasza:
Férfiként írom, azonnal kuka. Mi lett veletek?
16/18 A kérdező kommentje:
Azóta amúgy már szétmentünk.
2023. szept. 9. 00:31
17/18 anonim válasza:
Csak nehogy megint visszaengedd! Semmi értelme se lenne.
18/18 A kérdező kommentje:
Már próbálkozott, de nem engedtem vissza. 1 hónapja külön vagyunk.
2023. szept. 9. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!