Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek ilyen pasival?
3 hónap után szakított velem, majd 2 órán belül visszajött, rá 1 hónapra egy 'lány barátja' beleugrott a karjaiba a bolt közepén, amit ő úgy kezelt le, hogy csak barát... Majd egy volt osztalytarsa kepet a telefon gallériájában láttam. Aztán belenéztem a telefonjába és nudesokat kért egy lánytól, azzal egyetembe olyat is találtam a telefonjába, hogy mas lannyal találkozgatott, amit eltitkolt...
Sokat vitázunk emiatt, és legtöbbször miattam, mert borult a bizalmam. Bűntudatom van már emiatt. Több mint 2 éve együtt vagyunk, ez is mar több hónapos eset.
Szállj ki ebből. Ez csak rosszabb lesz. Te vagy a biztos pont, közben csajozik. Aztán majd betalál egy nálad jobbat, és lelép.
Tedd meg most te. Ne légy naív.
Soha ne kezd olyannal, akinek te vagy az első, mert nem az utolsó leszel, az biztos.
Én nem lennék együtt vele.
Én nem szeretnék menedék lenni, aki egy biztos pont, ha az épp aktuális csajozási próbálkozásai félresikerülnek.
Én azt szeretném, hogy megbízhassak a páromban, és benne ennyi dolog után már nem tudnék
Nem hinném, hogy nárcisztikus lenne. Tamogat, nem beszél ellenem, nem bánt, terrorizál. Egyedül ez a hibája van, meg annyi, hogy ezt eleinte tagadta.
Inkább en vagyok az, aki tudbi akarja mikor, mit, kivel csinál, olyan 'kontroll' féle. De ez azutan let miutan az első eset történt es tört a bizalmam. Félek, hogy jobbat talál.
Nem vele van a hiba kérdező,abban vagy csak hibás hogy nem szálltál meg ki a kapcsolatból, ezt láthatod a válaszokból is.
Komolyan hagyd el, később tényleg rosszabb lesz.
"Lennétek ilyen pasival? 3 hónap után szakított velem"
Nem.
"majd 2 órán belül visszajött"
Nem. De eleve nem is engedtem volna vissza, ha szakított.
"borult a bizalmam. Bűntudatom van már emiatt."
Veled se lennék...
"Több mint 2 éve együtt vagyunk"
Nem vagy komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!