Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet 39 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet 39 éves férfival?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

Egyik családi, nagyobb összejövetelen megismertem 39 éves férfit.

Apu barátja.

Egyre többet beszélgettünk, egymásra hangolódtunk, volt már szeretkezés is.

Szerelmes lettem belé.

Apa és anya is tud róla, nem ellenzik.

Szerintetek lehet ebből komoly kapcsolat?

Annak a híve vagyok...

2023. júl. 17. 16:06
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
47%
Ne haragudj de felénk az ilyen férfiakat úgy hívják hogy p*dofil g*ci :D
2023. júl. 21. 07:36
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Elozo, a pedofil a pubertas elitti testre gerjed, hogy tisztazzuk. Aki szerint meg egy 17 eves nem nez ki jol, es nem nezi meg, az egy álszent frigid pocs. :D
2023. júl. 21. 07:42
 23/26 anonim válasza:
60%

Ez már megint a szokásos félrebeszélés :D

Az emberek 99%-a azt fogja mondani erre a férfire hogy p*dó, a hangos egy százalék (remélem még annyi sem) hiszi azt hogy ez normális.

A lány érzelmileg manipulálva van, visszaélnek vele. Remélem hogy nagyobb gond nélkül ki tud jönni belőle szegény.

Ez a férfi meg az összes hasonló mélyen szégyellje magát

2023. júl. 21. 08:29
 24/26 anonim válasza:

Szia!

Ha egy 39 éves, lassan középkorú férfi csak egy 17 éves kiscsajt tud "megszerezni", ott súlyos gondok vannak, nem feltétlenül normális lekű ember. Ha meg mégis normális és csak egy trófeavadásszal van dolgod, hosszú távon az se jelent sok jót. A lány szüleit nem is értem, hogyan is lehet támogatólag viszonyulni ehhez. A legtöbb szülőnél minimum nem lenne többé a család barátja a tag, aki a tinédzser lányukat megfektette és akkor még finoman fogalmaztam.

Szerintem az ilyen óriási korkülönbség hosszú tváon problémát okoz a kapcsolatban, bár nyilván nem mindegy, hány évesek a felek: egy 20+40 éves teljesen más, mint egy 50+70 leosztás, bár ez utóbbit se venné be a gyomrom. 20 év azért majdnem egy élet negyede, teljesen más életszakaszban, más életszemlélettel, más prioritásokkal kell összehangolódni. 17 évesen a max 10 év korkülönbséget érzem áthidalhatónak.

2023. júl. 21. 13:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem különösebben reménnyel telve foglaltam állást, az elején, mert Papp Márió költő szavai jártak az eszemben, aki erről a témáról valami olyasmit mondott, hogy már jobban taszít a köztünk levő szellemi különbség, mint amennyire a fiatal teste vonz.

Aztán eszembe jutott, ekkora korkülönbséges kapcsolatos ismerősöm három is van. :D Mindhárom 2005-2007 körül kezdte ezt, és még jól tart. :D Sőt, rokonom is van, akinek a férje az apjával volt egykorú - mondjuk ott a problémákat megoldotta a férj korai halála.

Hanemhogy a primitívségnek azon a szintjén járunk még mindig és megint, hogy a korkülönbség az pedofília, hát ez elkeserítő.

2023. júl. 21. 20:55
 26/26 anonim válasza:
40%

Ez már megint a félreduma :D

Lehet magyarázni, hogy ez most törvényileg legális vagy nem, nem ez a kérdés hanem hogy morálisan mekkora nulla a férfi itt. Szegény 18 éves lányon élvezkedik és valószínűleg negyed annyit nem érez viszont mint amit a lány, érzelmileg manipulált szegény. Gyakorlatilag elveszi tőle a fiatal éveit

A társadalom az ilyet szerencsére elítéli és megveti, és csak az interneten vannak ilyenek akik ezt magyarázni merik mert itt nincs következménye név nélkül. Remélem a lánynak gyorsan megjön az esze

2023. júl. 25. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!