Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet 39 éves férfival?
17 éves lány vagyok.
Egyik családi, nagyobb összejövetelen megismertem 39 éves férfit.
Apu barátja.
Egyre többet beszélgettünk, egymásra hangolódtunk, volt már szeretkezés is.
Szerelmes lettem belé.
Apa és anya is tud róla, nem ellenzik.
Szerintetek lehet ebből komoly kapcsolat?
Annak a híve vagyok...
A pasi majd mutogatni akar, veled hencegni
Ha majd észbe kapsz (8-9honap múlva) utána szakítás vele
Kb. ez várható
Nem is tudom... én közel 30 leszek, azt látom, hogy a kis 16-18 évesek teszik-veszik magukat, de mindig elgondolkodom, hogy vajon egy ilyen fiatal lánynak van jövő képe?
Tudnék vele beszélgetni, tervezgetni?
Tudnánk egymást segíteni a mindennapi életben mondjuk olyanokkal, hogy megosztjuk a teendőinket? Egyáltalán dolgozik már vagy nekem kellene eltartanom?
Mindig oda lyukadok ki, hogy nem lenne hosszabb egy ilyen kapcsolat pár hétnél...
29/F
Voltam hasonló helyzetben, és nem. Tudom hogy szerelmes vagy és ezért nem látsz tisztán de egy ilyen kapcsolat semelyik oldalról sem egészséges.
Tudom hogy most jó dolog lehet hogy egy önálló emberrel vagy, gondolom van saját lakása, és ezért te is szabadnak érzed magad.
Egyrészt ilyen idősen szerintem mész továbbtanulni ott sok korodbeli emberrel leszel majd együtt, és hidd el egy ilyen kapcsolat nagyon bekorlátoz téged. Egyrészt ha kiderül nekik azért meg fognak vetni,nem azt mondom hogy ez jó dolog de így lesz. Illetve sok egyéb potenciális kapcsolatot elszalaszthatsz miatta amik valóban működőképesek lennének.
Nem akarlak meggyőzni semmiről de ez inkább korlátoz téged minthogy felszabadítana. Hidd el hogy te szerelmesebb vagy belé mint te beléd. Ő valószínűleg csak élvezi a helyzetet és örül ameddig tart, és nincs komolyabb szándéka a szexen kívül.
30L
őszintén nem azt mondom hogy rossz a szándéka de csak egy zsenge punci vagy neki, ideiglenesen? szerintem oké
hosszú távon? nem működőképes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!