Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szarba vagyok, mit tegyek ?
Figyelt kérdés
A szitu az, hogy szerelmes vagyok belé és van pár jel hogy ő is belém, de barátja van.2023. júl. 6. 22:57
1/8 anonim válasza:
Hagyd őket békén. Ne akarj egy párkapcsolatot szétszakítani, akkor sem ha úgy tűnik, mintha téged szeretne. Engedd el, mert ez senkinek sem jó. Szüntess meg minden kapcsolatot vele, hidd el, ez a jó neked is.
2/8 anonim válasza:
Jó hülye az egyes... Mások meg úgy ismerkednek meg hogy valamelyik fél házas. És lám meg tudják oldani!
3/8 anonim válasza:
A "pár jel" egyáltalán nem biztos fogódzkodópont. Szerintem ne keresd magadnak a konfliktust.
Ha pedig tényleg az a "pár jel" igaz lenne, akkor se menj bele. Ha valaki más mellett ilyen jeleket ad, semmi garancia nincs arra, hogy melletted nem fog.
Engedd el, tereld el a figyelmedet róla, lesz más aki már egyértelműbb jeleket fog adni.
5/8 anonim válasza:
Gondolj bele. Barátja van, de bizonyos jelek arra utalnak hogy te kellesz neki? Szerinted melletted megváltozik? Ne áltasd magad, ne akarj a kapcsolat másik felének gondot, és az illető a te hátas mögött is küldene pár jelet másnak. Felejtős.
6/8 A kérdező kommentje:
friend zone-olt :(
2023. júl. 7. 18:02
7/8 anonim válasza:
#6 Várható volt. Valószínűleg csak beképzelted azokat a jeleket.
8/8 anonim válasza:
Azért menj el vele bulizni, GHB az italba, és menjen a móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!