Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tilt le valaki szó nélkül egy hét után?
Figyelt kérdés
Semmi rosszat nem mondtam vagy tettem, és csak velem tette ezt a követők számából kikövetkeztethetően.2023. júl. 4. 13:53
1/7 anonim válasza:
Mert nincsen kultúrája, és csak ezt a megoldást ismeri bármiféle problémára.
2/7 anonim válasza:
Mert egyszerűbb ezt tenni, mint őszintének lenni.
3/7 A kérdező kommentje:
De az a legbetegebb, hogy 1500 követője van, és pont engem talál be.
2023. júl. 4. 15:25
4/7 anonim válasza:
Eleve olyan emberrel nem kezdünk, akinek erről szól az élete.
5/7 anonim válasza:
Nem kell rosszat tenni. Rányomultál mind tízből 9 pasi. Brutálisan átlátszóan. Nem ütöd meg az ő szintjét, nem akar lefeküdni veled. Vagy nincs pénzed, vagy nagyon kevés a követőd. Így működik ez a virtuális világ. Javaslom próbálj inkább a való világban élni, ahol nem lájkok meg letiltások alapján döntik el ki az értékes ember.
6/7 A kérdező kommentje:
Ismerem hónapok óta.
2023. júl. 4. 15:47
7/7 anonim válasza:
Évek óta is ismerheted ha egyszerúen levegőnek néz egyik pillanatról a másikra és leszar nagyívbe. Az ilyenek a kukába valók a szemét közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!