Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem szánalmas, hogy egy lány annyira nem bírja dugás nélkül, hogy minden héten más fickót keres?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira ki van éhezve, hogy nem tudja kontrollálni magát, és kell neki valaki, mindezt mocksosul fiatalon?2023. jan. 28. 23:14
2/24 japierdole98 válasza:
Lehet nimfomán. Az pedig családi okokra vezethető vissza, szerintem nem szánalmas, inkább szomorú
3/24 anonim válasza:
Ha neki így jó, miért ne? A lényeg, hogy védekezzen, aztán felőlem érezze jól magát.
4/24 anonim válasza:
Az nem szánalmas, hogy annyira más szexuális életével vagy elfoglalva, hogy még egy kérdést is kiírsz róla ?
5/24 anonim válasza:
mennyi az a "mocskosul fiatal"?
6/24 anonim válasza:
Nem, miért lenne a rendszeres és gyakori szex szánalmas?
7/24 anonim válasza:
És ez neked miért fáj, miben akadályoz? Ha nem a párja vagy akit megcsal semmi közöd nincs hozzá.
8/24 anonim válasza:
Nem szánalmas, továbbá ez nem a te dolgod. Ha ő így szeretné élni az életét, akkor így fogja.
9/24 A kérdező kommentje:
Értem hogy az itteni kéjenceknek tetszik, hogy vannak ribik, tényleg megértem, de azért, hogy egy 14 éves csaj ilyen legyen, szerintem nem normális.
2023. jan. 29. 10:10
10/24 anonim válasza:
Ki vagy te a sztoriban, hogy ennyire bele látsz az életèbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!