Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem szánalmas, hogy egy lány annyira nem bírja dugás nélkül, hogy minden héten más fickót keres?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira ki van éhezve, hogy nem tudja kontrollálni magát, és kell neki valaki, mindezt mocksosul fiatalon?2023. jan. 28. 23:14
22/24 anonim válasza:
Csatlakoznék a haveri körhöz... :'D
23/24 anonim válasza:
Ezt nevezik nimfomániának. Szerintem undorító, erkölcsi kérdés. Nekem van egy barátnőm akit már 6. éve ismerek, eleinte nagyon szorgalmas, okos lány volt, az elmúlt pár évben viszont lecsúszott egy bizonyos szintre. 2-3 naponta másnál köt ki, minden 2. csávóval megb@szatja magát, hallottam olyat is, hogy valaki elkapott tőle valamit és hetekig kenegethette. Szerintem ez nagyon undorító dolog, ebből is látszik ki mennyire tartja nagyra magát. Tény, hogy ez az ő élete, de a saját életét teszi tönkre. Én is próbáltam ezen a lányon segíteni, de annyira lehetetlen az ő esete, hogy inkább hagytam mikor veszi észre hogy tönkreteszi magát.
24/24 anonim válasza:
Miért nem marad az egyikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!