Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány ha kapcsolat nélkül vágok neki majd neki az egyetemnek ?
Szóval 18 éves vagyok és korábban még nem volt kapcsolatom. Így egy-két dolog kimaradt ... Mekkora hátrányt szenvedek, hogy még nem jött össze az első ?
Őszintén a lehetőségeim meg voltak nem is egyszer, csak egy szerencse csomag voltam/vagyok. Talán most is van egy lány akire azt mondom talán 80%-ban tetszhetek neki.
De egyszerűen nem látom magamat, hogy elkezdjek vele ismerkedni, sőt még azt se, hogy csak szimplán elkezdek vele beszélgetni nem olyan célból, bármennyire is tetszik. Azt se látom, hogy a középsulis pár hónapom alatt barátnőm legyen és ez a gondolat egyre jobban kezd nyomasztani.
Valaki választ tudna adni arra, hogy miért vannak ezek a gondolatok a fejemben ? Vagy esetleg, hogyan tudnék máshogy hozzáálni a témához ? Vagy megtenni azt az első lépést ? (és nem, nem vagyok b@zi)
Előre is köszönöm annak aki válaszol!
"De egyszerűen nem látom magamat, hogy elkezdjek vele ismerkedni, sőt még azt se, hogy csak szimplán elkezdek vele beszélgetni nem olyan célból, bármennyire is tetszik."
Én ugyanígy voltam vele, aztán elhatároztam magam hogy odamegyek. Most pedig már benne vagyunk a dologban. Tényleg csak az első lépés a nehéz, a többi már jön magától. Ha van olyan lány akinél esélyes lennél, ne várj tovább. Próbáld meg. Semmit nem veszítesz.
3-as, eddig mindig azzal szúrtam el, hogy nem tettem meg az első lépést. Egyszerűen nem tudom, hogy mivel szólítsam le, mivel lehetne beszélgetést beindítani.
Ha nem olyannal beszélek aki tetszik, azzal órákon át tudok beszélni akármiről....
Illetve amikor a lány próbált lépés féleséget tenni irányba, akkor én sétáltam ki.
Igen fura teremtmény vagyok :/
"Ha nem olyannal beszélek aki tetszik, azzal órákon át tudok beszélni akármiről."
Talán próbálj meg vele hasonló módon beszélni. Mintha csak egy lány lenne a sok közül. Vagy keress valami közös témát. Biztos van valami közös dolgotok, akár osztály/évfolyam szinten, akár gimi, akár valami más. Vagy próbáld meg elhívni valahova.
Jezusom…
Nagyon sokan az egyetem alatt ismerkednek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!