Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mekkora hátrány ha kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrány ha kapcsolat nélkül vágok neki majd neki az egyetemnek ?

Figyelt kérdés

Szóval 18 éves vagyok és korábban még nem volt kapcsolatom. Így egy-két dolog kimaradt ... Mekkora hátrányt szenvedek, hogy még nem jött össze az első ?

Őszintén a lehetőségeim meg voltak nem is egyszer, csak egy szerencse csomag voltam/vagyok. Talán most is van egy lány akire azt mondom talán 80%-ban tetszhetek neki.

De egyszerűen nem látom magamat, hogy elkezdjek vele ismerkedni, sőt még azt se, hogy csak szimplán elkezdek vele beszélgetni nem olyan célból, bármennyire is tetszik. Azt se látom, hogy a középsulis pár hónapom alatt barátnőm legyen és ez a gondolat egyre jobban kezd nyomasztani.

Valaki választ tudna adni arra, hogy miért vannak ezek a gondolatok a fejemben ? Vagy esetleg, hogyan tudnék máshogy hozzáálni a témához ? Vagy megtenni azt az első lépést ? (és nem, nem vagyok b@zi)

Előre is köszönöm annak aki válaszol!

2023. febr. 5. 18:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

5-ös, hát az a baj, hogy annyira nem ismerem. Nevét, meg úgy nagyjából tudom, hogy ki ő mivel egy általánosba is jártunk. Illetve 1 évvel alattam van. Amint már korábban is említettem, lövésem sincs, hogy mivel kéne leszólítanom/beszélni vele. Amikor meglátom akkor minden gondolatom oda, így esélytelen, hogy két érdemes mondatod kitudnék bökni.

A legnagyobb nyomiknak is a környezetemben lettek kapcsolataik, én meg nem merek megszólítani olyat kinél esélyes vagyok/lehetek.

Hát őszintén reménytelen vagyok, már előre látom, hogy 32 macskával fogom leélni életem hátralévő részét......

2023. febr. 6. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy eljön az idő, amikor rendeződnek a gondolataid és a helyzeted szerlem terén, de kell, hogy Te is döntően akard.
2023. febr. 6. 20:15
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Semmilyen téma nincs amivel oda tudnál menni hozzá? Biztos lehetne valami okod rá, hogy megszólítsd.
2023. febr. 6. 21:09
 14/19 A kérdező kommentje:

13-as, közel 2 hete ezen töröm a fejem és nem jutok sehova.

Meglátszik, hogy mennyire tapasztalatlan szerencse csomag vagyok...

Ha nem történik valami Isteni csoda akkor egy hamar nem igen mondhatom el, hogy van barátnőm.

2023. febr. 6. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne mondhatnád el, hogy van barátnőd?

Meg miért kellene kifogás, indok a megszólításra? "Ne haragudj, hogy zavarlak. Nagyon szimpatikus vagy. Ha van időd meg kedved szívesen elhívnálak xy helyre." Bumm. Ennyi egy leszólítás. Legrosszabb esetben elküld anyádba és kinevet. Ez az ő vesztesége lenne és őt minősítené. Legjobb esetben pedig igent mond.

2023. febr. 7. 04:35
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Amikor a kiszemelt lány nincs egyedül, menj hozzájuk és kérdezd meg őket (majdnem mindig a kiszemelt lányra nézve), hogy melyikük tudna neked segíteni valamelyik tantárgy valamelyik fejezetében (találd ki melyikben). Ha gyakran nézel rá, de a többire kevesebbszer, akkor a többiek majd tudják, hogy kivel akarsz ismerkedni közülük. Vagy kérdezz rá, nincs-e tankönyvük (jegyzetelésük, mert hiányoztál az előadáson) valamelyik tantárgyból, figyelve inkább a kiszeemelt lányt. Ha beleegyezik, akkor megbeszélitek hol és mikor találkoztok. Átveszitek az anyagot és meghívod egy kávéra. Ha nincs ideje, kérj más időpontot. Ott megbeszélhetitek egy randevú idejét, aztán minden megy, mint a vízfolyás.
2023. febr. 7. 08:29
 17/19 A kérdező kommentje:

15-es, még nulla beszélgetéssel a hátunk mögött, azért nem lenne kicsit erős kezdés elhívni egyből valahova ? Meg az egy kicsit rámenősnek érződik, első olvasásra.

16-os, Igazából, ez kvázi lehetetlen. Én szakmai tárgyat tanulok, ő sima gimis. Az óráink nem egyeznek, a tanáraink nagyon alacsony százalékban. Valamit ezt a sulis dologgal beszélgetést kezdeményezni, soha nem tartottam a legjobb dolognak.

Valamint közel soha sincs egyedül, mindig társaságban van, csak esetleg órák után látom egyedül lenni buszra várva, de én pedig rohanok ki a vasútállomásra, hogy elérjem a vonatot, mert különben órákat várhatnék a kövire...

2023. febr. 7. 17:58
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Jelentem, én is totál tapasztalatlanul kezdtem el az egyetemet, de hamar szereztem egy baráti kört akikkel eljártam bulizni és hopp, kiderült hogy van egy tök jóképű osztálytársam (ez a félig online időszakban volt) aztán meg még egy hopp és már össze is jöttem vele :D Szerintem az a legrosszabb ha ráizgulsz a dologra. Éld az életed, érezd jól magad és ez majd vonzani fogja az lányokat.. meglátod, minden megoldódik a maga idejében, csak nem szabad rástresszelni :)
2023. febr. 8. 23:58
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
Nagy előny inkább. tudod hány barátnőm volt egyetemről? Több mint amit a két kezeden keg tudsz számolni. Nyugi.
2023. febr. 10. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!