Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek belé szerelmes, úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek belé szerelmes, úgy hogy nem tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves fiú vagyok. Van egy nagyon közeli lány barátom. Eddig sohasem tekintettem rá úgy, mint lehetséges baránőre, de egy bulin összemelegedtünk. Ő közeledett hozzám, és én nem utasítottam vissza. Azóta olyan érzésem van, mintha beleszerettem volna, de ebben nem vagyok biztos. Valójában egy nagyon értelmes, okos lányról beszélünk, de külsőleg nem teljesen az esetem. Nem csúnya, csak nem az a fajta, aki a legjobban bejön nekem. Én tetszem neki, de mivel bagyon jó barátok vagyunk, nem akartam közeledni hozzá, nehogy ezt tönkretegyem. Viszont rengetegszer órákon át ezen rágódom, nem megy ki a fejemből a dolog. Lehet, hogy csak a szerelem utáni vágy miatt akarom szeretni, nem pedig azért mert szerelmes vagyok belé? Lehet valakibe beleszerelmesedni úgy, hogy nem az eseted külsőre, de a személysége nagyon megragadó? Minden értelmes választ nagy örömmel és sok-sok köszönettel fogadok!🙂
2023. júl. 1. 23:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos ez nekem túl merésznek tűnik, bár valószínűleg igent mondana. Jobb, ha az igazat írom neki, hogy hiányzik, vagy előbb inkább hívjam el egy programra, és csak ott tárjam ki az érzelmeimet?
2023. aug. 16. 23:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi merész,az hogy eredetileg mással akartál mozizni és az nem jött be, ezért elhívod őt,az semmiképp se befutó. Legyél őszinte,csak lazán hívd el találkozni. Gondolom ha nagyon közeli lány barát,akkor nem olyan kínos találkára hívni. Aztán rátérsz valahogy a témára finoman, megölelheted közben. Ne stresszelj rá.

20L

2023. aug. 17. 00:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
2023. nov. 21. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!