Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek belé szerelmes, úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek belé szerelmes, úgy hogy nem tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves fiú vagyok. Van egy nagyon közeli lány barátom. Eddig sohasem tekintettem rá úgy, mint lehetséges baránőre, de egy bulin összemelegedtünk. Ő közeledett hozzám, és én nem utasítottam vissza. Azóta olyan érzésem van, mintha beleszerettem volna, de ebben nem vagyok biztos. Valójában egy nagyon értelmes, okos lányról beszélünk, de külsőleg nem teljesen az esetem. Nem csúnya, csak nem az a fajta, aki a legjobban bejön nekem. Én tetszem neki, de mivel bagyon jó barátok vagyunk, nem akartam közeledni hozzá, nehogy ezt tönkretegyem. Viszont rengetegszer órákon át ezen rágódom, nem megy ki a fejemből a dolog. Lehet, hogy csak a szerelem utáni vágy miatt akarom szeretni, nem pedig azért mert szerelmes vagyok belé? Lehet valakibe beleszerelmesedni úgy, hogy nem az eseted külsőre, de a személysége nagyon megragadó? Minden értelmes választ nagy örömmel és sok-sok köszönettel fogadok!🙂
2023. júl. 1. 23:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnél már barátnőt? Mert ha igen, akkor sajnos az is egy opció, hogy csak azért akarod magad mellé, hogy legyen valakid, de valójában csak barátként szereted.
2023. júl. 2. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, de te biztosan nem vagy szerelmes. Meg is mondom miért. Azért, amiért ezt írtad:

"mintha beleszerettem volna, de ebben nem vagyok biztos"

A szerelem egy érzés, aki szerelmes tudja. Érzed, vagy nem. Ha szerelmes vagy tudod. Tehát mivel nem vagy benne biztos, ezért biztos nem vagy az. Figyelj, ha szomorú vagy, rossz kedved van, akkor is gondolkozol rajta, hogy "hát, most vajon rossz kedvem van, vagy nincs?" Dehogy is... Tudod, hogy rossz kedved van, mert érzed hogy szomorú vagy... Akik nem szerelmesek, de nagyon szeretnének azok lenni ezért próbálják bemesélni maguknak, hogy "lehet az vagyok" szokták azt mondani, hogy "hát, ez nem olyan egyszerű, hogy érzem vagy nem érzem". DE! Ez pont ilyen egyszerű, és aki tényleg volt már szerelmes, az tudja.

2023. júl. 2. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Megtörténhet.

Még régebben, amikor barátnőkkel arról beszéltünk, hogy milyen fiúk jönnek be, egy full más képet vázoltam fel, mint amilyen később a barátom lett.

Elaőre nem is fogott meg a külseje, de utána beleszerettem, és most már rossz lenne, ha máshogy nézne ki.

2023. júl. 2. 21:54
 14/23 A kérdező kommentje:

Kedves #12!

Bármily furcsa is, de nem magam miatt vacilálok. Szívem szerint belemennék a kapcsolatba, akár most rögtön is. Tudod, attól félek, hogy esetleg csak a történtek mámora miatt tetszik a lány, nem pedig azért, mert beleszerettem. Mint említettem, nagyon jó barátok vagyunk, előbb okoznék magamnak fájdalmat, minthogy neki bármi is ártson. Ezért nem szeretnék bizonytalanul összejönni vele, nehogy szakítani kelljen utána, azzal az argumentummal, hogy már nem szeretem, csak mint barát. Képtelen lennék ilyet tenni vele.

2023. júl. 2. 22:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én lány vagyok, de pont ilyen történt most velem :) Egy olyan srácba szerettem bele, akivel csak azért találkoztam, mert gondoltam miért ne, külsőre nem volt az esetem. Pont ahogy te is mondod, nem csúnya, de nem az esetem. Találkoztam vele sokszor, elkezdtem jobban megkedvelni, de még mindig féltem, hogy mivan ha a testiségek majd nem működnek, nem is az esetem, stb. Aztán oda kerültünk, és jobb volt vele mint eddig bárkivel, és szerintem jobban is beleszerettem mint eddig bármelyik páromba. Pedig sose hittem abban, hogy a külső nem számít annyira, de ha megszereted valaki személyiségét, tényleg nem számít :) Szóval én a helyedbe belevágnék, a szavaid alapján nekem már nagyon is az jön le, hogy kezdesz beleszeretni ebbe a lányba.
2023. júl. 3. 08:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a kinézete nem jön be, nem jelent semmit.

Szerintem ha valaki tényleg szerelmes, akkor az a személyiségét szereti valakinek.

De mindenképpen tedd rendbe az érzéseidet, mielőtt bármit tennél!

2023. júl. 3. 14:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Történt azóta valami változás?

Egyébként ha nem taszít a külseje,hanem csak annyiról van szó hogy mondjuk te a magas barnákat preferálod ő meg egy alacsony szőke (csak egy példa) akkor ebből simán lehet szerelem. De ha abszolút taszít a gondolat hogy megcsókold vagy a vele való testiség, akkor tabu.

Szerintem egyébként fellángolást érzel, ha hirtelen azóta motoszkál a fejedben,de nem tudod hova tenni. Ez (még legalábbis) az írásod alapján nem szerelem.

20L

2023. aug. 3. 02:27
 18/23 A kérdező kommentje:

#17, köszönöm a kérdésed! Mivel nagyon jó barátok vagyunk, emiatt nem mertem lépni. A napokban viszont olyan mélyen kezdtem érezni iránta, hogy nem tudok semmire sem koncentrálni, mert mindig ő jár a fejemben. Reggeltől estig. Nagyon szívesen elhívnám, de van pár probléma. 1. Soha nem csináltam ilyet, nem tudom hogyan kell. 2. Messze lakunk egymástól, kb. 50 km., ezért nem tudom személyesen elhívni, ez baj? 3. Nem tudom, hogy milyen helyre hívjam. Mindenképpen valami késő délutáni programot szeretnék, mert az úgy sokkal meghittebb. Mivel nagyon jól ismerjük egymást, ezért a mozira is gondoltam, mivel itt nem a hosszú beszélgetés lenne a lényeg, hanem az, hogy elmondhassam neki, hogy mennyire odavagyok érte. + mindenképpen úgy szeretném elhívni, hogy kicsit burkoltan, pl.: "Szia, nincs kedved jönni velem moziba? Tudod, akivel eredetileg mentem volna lebetegedett, de a jeggyel már nem tudok semmit sem kezdeni."

Nyíltan nem merném elhívni.

2023. aug. 16. 23:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a mozisat így ne.

Mintha a majdnem pasid dobott volna úgyhogy előhúzod őt a fiókból.

Mond meg neki, hogy találkozni szeretnél vele, hiányzik a társasága, az, hogy időt töltsetek együtt.

2023. aug. 16. 23:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Benéztem a nemeket, de a lényeget érted.
2023. aug. 16. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!