Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti hogyan definialnatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan definialnatok a szerelmet?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le hosszan hogy ti hogyan definailnatok, hogyan elitek még a szerelmet.

Milyen érzés? Megtaláltátok-e vagy sem a szamitasaitokat?

Kérlek írjatok kort is

#fiú #lány #szerelem #tetszik #szerelmes #Szerelem definíciója
2022. nov. 5. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem a kémiai kötések kialakítója. Ezek a kötések aztán vagy megmaradnak, vagy idővel elhalnak. Jó érzés nagyon.

18L

2022. nov. 5. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Fiúk miért nem definiálhatják a szerelmet?
2022. nov. 5. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sehogyan sem, mivel még sosem voltam szerelmes. Nyilván volt olyan, hogy külsőre tetszett valaki, de az nem olyan volt, hogy folyton rá gondoljak meg akarjam, hogy velem legyen stb. Csak külsőre megnéztem de ennyi, nem akartam tőle semmit.

Szóval fogalmam sincs, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni, nem is érdekel majd ha találkozom a megfelelő emberrel akkor biztos én is leszek, nem tudom én ezzel nem szoktam foglalkozni

16l

2022. nov. 5. 13:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, fiuk is definiálhatják, bár én most kifejezetten a lányok véleményére voltam kíváncsi, de a fiuk is nyugodtan írhatnak 🤣
2022. nov. 5. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az kérdéses hogy ez szerelem volt-e, de ez állt hozzá a legközelebb.

Sokat gondoltam rá, erősen befolyásolta a hangulatom, szinte mindig beszélni akartam vele, bármire hajlandó lettem volna ( ami nem fordult elő azóta sem), azt akartam hogy boldog legyen, még ha nem is velem, ha valamit meg akartam osztani mindig ő volt az első aki eszembe jutott.

Akkor 15 voltam, most 16, úgy 1 éve volt.

Lehet leírva jónak tűnik, de nem éltem meg úgy. Nehéz volt túllépni rajta.

2022. nov. 5. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én így éltem meg:mindig rá gondoltam, mindig vele akartam lenni. A hibái nem számítottak, inkább a jó tulajdonságaira koncentráltam. Elég féltékeny típus vagyok szóval ha más lánnyal nevetgélt, megölelte stb féltékeny voltam. Különbőző szituációkat képzeltem el vele, a boldog emlékeket sokszor újrajátszottam a fejembe. Ha boldog volt akkor én is boldog voltam, ha szomorú akkor szomorú. Mindent tudni akartam róla. Ha hozzám szólt már attól is boldog voltam. Zavarban voltam a közelében, jó érzés volt ha hozzám ért. Ha valami történt vele akkor aggódtam.
2022. nov. 6. 11:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat <3
2022. nov. 6. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Az élet értelme és nagyon jó érzés, amikor annyira rajongunk valakiért, és alig várjuk hogy csak ránk nézzen, vagy másmilyen figyelmet kapjunk tőle.
2022. nov. 6. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
A szerelem amikor van egy pasi aki fizet nekem mindent vesz ajandekokat es eltart cserebe neha szexelnem kell vele. Ha veletlen teherbe esnek akkor gondunkat viselne es semmi gond nem lenne. Van autoja elvisz mindenhova kirandulni is meg nyaralni is. Nincsenek baratai se hobbija rajtam kivul munkabol rogton hazajon es hoz mcdonaldsot.
2022. nov. 7. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
A szerelem, mint árnyék lebben, ha követni akarjuk. Azt követi, ki előle menekül, s menekül a követő elől.
2022. nov. 7. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!