Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan definialnatok a szerelmet?
Kérlek írjátok le hosszan hogy ti hogyan definailnatok, hogyan elitek még a szerelmet.
Milyen érzés? Megtaláltátok-e vagy sem a szamitasaitokat?
Kérlek írjatok kort is
A szerelem a kémiai kötések kialakítója. Ezek a kötések aztán vagy megmaradnak, vagy idővel elhalnak. Jó érzés nagyon.
18L
Én sehogyan sem, mivel még sosem voltam szerelmes. Nyilván volt olyan, hogy külsőre tetszett valaki, de az nem olyan volt, hogy folyton rá gondoljak meg akarjam, hogy velem legyen stb. Csak külsőre megnéztem de ennyi, nem akartam tőle semmit.
Szóval fogalmam sincs, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni, nem is érdekel majd ha találkozom a megfelelő emberrel akkor biztos én is leszek, nem tudom én ezzel nem szoktam foglalkozni
16l
Az kérdéses hogy ez szerelem volt-e, de ez állt hozzá a legközelebb.
Sokat gondoltam rá, erősen befolyásolta a hangulatom, szinte mindig beszélni akartam vele, bármire hajlandó lettem volna ( ami nem fordult elő azóta sem), azt akartam hogy boldog legyen, még ha nem is velem, ha valamit meg akartam osztani mindig ő volt az első aki eszembe jutott.
Akkor 15 voltam, most 16, úgy 1 éve volt.
Lehet leírva jónak tűnik, de nem éltem meg úgy. Nehéz volt túllépni rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!