Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ki hány évesen vesztette el a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 16:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
14 F
2023. jún. 26. 21:01
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Még nem

17L

2023. jún. 26. 21:16
 13/25 anonim válasza:
80%
16F
2023. jún. 26. 23:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen (F)
2023. jún. 27. 09:23
 15/25 anonim válasza:
90%
2/14 Most a ps-ért dugattad meg magad vagy a ps-t dugtad fel magadnak?
2023. jún. 27. 09:54
 16/25 anonim ***** válasza:
23%
A lányok többsége már 14 évesen elveszti. A fiúk pedig később mivel a 14 éves lányok pasija 17-18 évesek.
2023. jún. 27. 17:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 éves voltam. Eredetileg 16 évesen szerettem volna elveszíteni az első "komolyabb" párommal, de mire oda jutottunk volna, szakítottunk, úgyhogy pár évvel eltolódott végül a dolog. Egyébként utólag nem bánom. Úgy érzem, 16 évesen még nagyon nagy jelentőséget tulajdonítottam az egész témának, lehet, hogyha akkor lett volna egy kevésbé pozitív élményem, akkor az nagyobb hatással lett volna rám. 19 évesen már volt a helyzethez egy felnőttesebb hozzáállásom, jobban a helyén tudtam kezelni az egésznek a jelentőségét, emiatt végül is nyilván nem a legjobb élményem volt valaha, (azóta sokkal kellemsebb szexuális aktusokon estem át nyilván :D) de összességébe véve pozítvan éltem meg.
2023. jún. 27. 21:57
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

15: Nos, volt Tamásbá... Ő ilyen házaló informatikus volt, rendszergazda, meg hasonlók, és mindig ő rakta össze a gépünket, mert anyáméknak sok pénze volt.

Na most egyszer anyámnak el kellett mennie dolgozni (vállalkozónál dolgozott) délután, és Tamásbát jól ismerte, szóval megkérdezte, hogy elboldogulunk-e nélkülük, persze összenéztük Tamásbával, mert tudtuk, hogy majd játszani fogunk egy jót... Hát egy kicsit elfajult a játék...

Mikor kiment anyukám, a szokottnál izgatottabb volt, és mondta, hogy a szokottnál olcsóbban megkaphatom a PS3-at... Én nagyon megörültem..

Aztán megfogta a kezem, és azt mondta, hogy sőt, ingyen is megkaphatom, és akkor a pénzt, amit anyám ad, kettőnk között elfelezhetjük...

Na, hát csak ennyit kellett mondania, és megcsókolt. Hát bevallom kicsit fura érzés volt egy férfivel csókolózni, de végülis jólesett, ez volt az első csókom, és ahogy a vastag ujjaival és feszes ajkaival végigvándorolt a mellkasomon, hasamon, elég jó érzés volt, úgy jó volt, finom.

Ekkor már durván merev voltam, az érintésektől, és hát elég durván leszopott, nem kellett sok, szinte görnyedtem az orgazmustól... MAjd azt mondta, hogy bedugná...

Hát őszinte leszek... Nagyon megijedtem, de mondta, hogy nem lesz rosszabb, mint egy kúp, és csak párat nyom, annyira elképesztő, csodálatos, különleges és ajándék vagyok számára, cirógatta a nyakam, puszilgatta a vállam-hátam...

"Tényleg csak mint egy kúp?" kérdeztem.

"Igen, Laci, nem lesz rosszabb... És végre elveszítheted a szüzességed is."

"Igen? Akkor nem leszek már szűz?"

"Nem, nem leszel."

Szóval ez is imponált egy kicsit, szóval bedőltem. Iszonyatosan fájt, meg szőrös is volt a csávó, meg lihegett a nyakamba, de akkor úgy gondoltam, hogy ezt bizony el kell viselnem, ez végülis olyan, mint mikor a hős, akinek át kell esnie a tűzkeresztségen, volt az a Kung Fu sorozat, a shaolin pappal, mikor a forró üsthöz nyomja a kezét, és a tigris és sárkány "hegtetkót" kap, de végülis utána igazi shaolin pap. Hát ez volt az én beavatásom, elfogadtam, csak az járt a fejemben, hogy PS3, osztályomból senkinek sem volt akkor.

Szóval megtörtént a dolog, belém is élvezett a pedofil állat, lezuhanyoztatott, de az ígéretét betartotta.

Utána, ha kellett játék, csak simán leszopott, és eredeti, díszdobozos verziókat adott.

Aztán elment Amerikába, még pár évig akart Skype-on vetkőztetni, de aztán valószínűleg túl idős lettem számára, és elhanyagolt...

Na ez az én kis coming outom a Pride Hónap végén. Amúgy nem vagyok meleg, sem bi, azóta volt barátnőm, de az análtól ódzkodom.

2023. jún. 27. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 de anyádnak "sok pénze volt".
2023. jún. 27. 23:12
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
#18, szerintem téged megerőszakoltak, sajnálom.
2023. jún. 29. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!