Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztettétek el a szüzességetek, vagy ha még megvan, akkor mikor akarjátok?
Régen ennyi idősen már az embereknek gyerekeik voltak.
Egyébként én akkor tervezem ha lesz rá alkalmas partner akit szeretek nagyon és nem fogom megbánni. Tudom ez most fura így mert ugye "a fiúk mindenkivel csak dugni akarnak és fűvel fával lefekszenek", de vannak kivételek.
15F
uhm.. Igazából ez egy relatív kérdés. Én megmondtam a húgomnak, hogy nem különösebben érdekel, mikor veszti el, de ha elveszti akkor legalább egy kicsit hosszabb távú párkapcsolatba tegye, ne pedig pár hetes hülyeségekben. Szerintem a 16+ már nem gáz mostanság.
20f
16 éves koromra terveztem, de előbb jött az első szerelmem, pont a 15.szülinapom előtt feküdtünk le először. A második szerelmem pedig mostanra a vőlegényem, nem k**vultam el.
Nem tartom ideálisnak, de nem bántam meg.
A mostani barátommal szeretném de még várunk egy kicsit :)
15/l
Aki nem ugy gondolkodik,mint te,az mar egybol szegyen? Ez gazabb,mint 15 evesen elveszteni...
17/L,szuz,ha kerdezned:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!