Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztettétek el a szüzességetek, vagy ha még megvan, akkor mikor akarjátok?
Gáspár Adrián [link]
majd 19 évesen
Nem korhoz kötött a szex! A lényeg hogy azért feküdj le vkivel mert vonzódsz hozzá, kívànod őt. Ne azért szeretkezz, mert furdal a kiváncsiság, házibuliban bedrogoztál, vagy beittàl, mert ez volna a rohadt nagy szégyen! Én 24 éves férfi vagyok, és bevallom hogy nem 18 éves korom után állt fel a farkam először...
Viszont ha valaki 14 év alatt van nem nagyon tudom elhinni hogy kívánja a szexet. Ott a sport, a suli, mindenféle hobbi nem értem hogy a nagyon kicsik miért kiváncsiskodnak ha ők ezt az érzést nem is érzik. Ha te ilyen 14-16 év körül vagy teljesen normális a kivancsiskodás, és a vonzódás! Ami nagyon fontos, hogy tudj megfelelően védve szeretkezni, a legjobb a gumióvszer!
23! sokat csúfoltak gimibe emiatt, rám fogták, hogy leszbikus vagyok, körülöttem már mindegyik lánynak több kapcsolat is volt 16 éves korára ezt nem is titkolták, sőt dicsekedtek vele. Fősulin már nem volt ilyen problémám. Én későn is érő voltam, meg vártam az igazit, voltak kapcsolataim, de egyikkel sem feküdtem le. Mára már nem bánom, hogy így döntöttem, de voltak időszakok, amikor cikinek tartottam a szüzességemet.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!