Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit tegyek? Mondjam el neki? Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem. Nincs barátnője. De nem tudom viszonozza e a szerelmet. Ha elmondanám neki akkor tuti kibeszélne és kiröhögne a haverjaival. Nekem a barátnőm célozgatnak a fiúnál rám de a fiú mindig eltereli a témát! Most mi legyen?2023. jún. 4. 20:15
1/9 anonim válasza:
“ a barátnőm célozgatnak a fiúnál rám de a fiú mindig eltereli a témát!”
Semmi.
Felejtsd el.
2/9 anonim válasza:
Ne vallj neki szerelmet!
Nem beszéltél még vele soha? Barátnőid nem tudnak bemutatkozni téged?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele soha. Nincs bátorságom...:/.
2023. jún. 4. 20:47
4/9 anonim válasza:
Akkor semmiképp se vallj neki, inkább próbálj meg beszélni vele, mit veszíthetsz alapon :)
Megértem, hogy nehéz, de ha nem próbálod meg, sose tudod meg hogy mi lett volna ha...
Nem kell egyből mély témákról beszélni, csak mint 2 barát. Beszéljetek közös témákról; suli, tanárok, barátok, zenék, érdeklődési körök, stb...
Ha gondolod és beszélgetnél erről, írj privit és szívesen segítek :)
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Írtam neked privit és előre is köszönöm
2023. jún. 4. 21:30
6/9 anonim válasza:
Miért vagy egy olyan fiúba szerelmes, akiről tudod hogy kibeszélne a hátad mögött és ki röhögne? Egy ilyen személyiségű fiú tetszik neked?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, egy ilyen személyiségű fiú tetszik nekem. Tudod az érzéseimet nem tudom kontrolálni és nem is akarom.
2023. jún. 5. 16:40
8/9 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz hogyha majd össze jössz egy ilyennel, és megbánt téged.
9/9 anonim válasza:
Ne mondd el neki, csak küldj apró ,,jeleket"! Mosolyogj rá, beszélgess vele, aztán ha te is bejössz neki, és bátrabb akkor ő is kezdeményezhet. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!