Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy 14 éves lány terhességr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 14 éves lány terhességről szóló videókat nézeget... Az nem túl gyanús?

Figyelt kérdés
Egy kicsit fura számomra, hogy őszinte legyek. Miért tenne ilyet?
2023. máj. 28. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Ez önmagában nem jelent semmit.
2023. máj. 28. 14:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak van valami 18 éves barátja, aki gumi nélkül akart dugni, ezért érdekes a dolog.
2023. máj. 28. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te melyik szereplője vagy a történetnek?
2023. máj. 28. 14:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Együtt járunk versenyekre, és tegnap egész nap ilyeneket nézegetett. Nem ilyen típusú csaj, amúgy, egyáltalán.
2023. máj. 28. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
És melyik szemszögből a te dolgod, hogy mit nézeget? Ha ezt akarja nézni, ezt nézni, ha terhes, terhes, ha nem, akkor nem. Nem látom ebben a te szereped, ha meg ennyire érdekel, kérdezd meg tőle.
2023. máj. 28. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Ne keverd a szart, ha nem tudod, hogy miről van szó. 14 évesen miért ne érdekelhetnék az ilyen dolgok? Én anno drogokra kerestem rá, mert történeteket írtam, és ahhoz kellettek információk. Rólam sem gondolnak az ismerőseim sok mindent, mert alapvetően egy kedves, aranyos lánynak látszom, közben sokkal többet tudok a káros dolgokról, mint azt hinnék. Egy időszakban elég sok abortuszos videót megnéztem kíváncsiságból, pedig semmi közöm nem volt a témához. Inkább ne nézelődj mások telefonjába, ha ilyen jellegű problémája van, majd megoldja nélküled.
2023. máj. 28. 15:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Csapattársam, csak jó lenne tudni, ha valami gond van, legalább szólni az edzőnek.
2023. máj. 28. 15:00
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Na és az edződnek ehhez mégis végképp mi köze?
2023. máj. 28. 15:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7. Ez nem a te dolgod. Majd ő szól, ha akar. Vagy elintézi a dolgot. Még a végén elterjeszted, hogy terhes, azt' lehet, hogy nem is igaz. Annyira irritáló az ilyesmi.
2023. máj. 28. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsés fiú hogy ilyen fiatal lányt fogott magának, biztos szűz volt és meg egy fiú sem járt végig rajta. Az ilyen lányok a legjobbak, szűzek és nem dugták még meg.
2023. máj. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!