Mi a velemenyetek arrol amikor 14 eves kislanyok ki irjak ide hogy "terhes lettem"?
Azt, hogy örülök, hogy fiam van...
De ha lányom lenne, akkor is értelmesebbre nevelném.
Az a véleményem erről, hogy kár, hogy nincsenek olyan kapcsolatban az anyukájukkal, hogy a felelőtlen szexuális élet veszélyeiről tájékozottabbak lennének, és főleg, ha már megtörtént a baj, akkor sem az anyukájukhoz fordulnak, hanem vadidegenekhez segítségért, tanácsért.
Azon is lehet sopánkodni, hogy miért kezdik el ilyen korán a szexuális életet, én sem értek vele egyet semmilyen szempontból, de erről is azt gondolom, hogy ahol a gyerek lelki élete kiegyensúlyozott, ott nincs szükség ilyen téren bizonyításra, hogy ő szerethető, tetszik valakinek, és a csordaszellemnek is jobban ellen tud állni.
Meg is érdemliki!!
A szüleik is!
Nem kell ennyi idősen felelőtlenül szexelni, és nem lesz belőle baj.
Mert a többség ugye azt is kiírja, hogy megszakítással védekeztek...
Másrészt mi se feküdtünk össze a pasinkkal ennyi idősen. Pedig pont úgy tomboltak a hormonok, meg ugyanúgy bennünk volt a kíváncsiság. De érdekes, én már tudtam 14 évesen is, hogy mire kell a gumi, és hogy anyám kifizeti, csak használjam.
Lassan ott tartunk, hogy 14-16 éves kislányok kikérik maguknak, hogy ők ne élhessenek !rendszeres! nemi életet, mert az nekik is jár, meg bezzeg a Rómeó és Júlia, és együtt akarnak aludni a barátjukkal.
Ez az eredménye.
Ilyenkor elégedetten hátradőlök, hogy lám, nekem még volt neveltetésem, és milyen jó, hogy nem voltam ennyire felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!