Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a velemenyetek arrol...

Mi a velemenyetek arrol amikor 14 eves kislanyok ki irjak ide hogy "terhes lettem"?

Figyelt kérdés

2016. febr. 1. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50-50% fele-fele százalék,itt azok akiknek kamu a terhes vagyok kérdése,de sajnálom aki télleg terhes. Senki nem késziti fel őket,mit csináljon ha baba összejön,felvilágositás is nulla
2016. febr. 1. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
A Nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban fogok szülni márciusban. Ott mondta a védőnő, hogy 12-13 éves anyukák is vannak most benn, meg 25 éves, aki a nyolcadikat szüli...inkább ez az elkeserítő. Az itt írogató tinik nagy része kamuzik.
2016. febr. 1. 16:18
 13/13 Andi8133 ***** válasza:
Én mondjuk már azt sem értem,hogy 11-14 éves lányokat miért kell elengedni az éjszakába bulizni?????? Mi még csak rákérdezni sem mertünk otthon!! Kaptam volna olyant hogy örökre megemlegetem!! Mivel ezek a lányok sorban azt írják,hogy a szüleim azt sem tudják hogy barátom van,akkor az éjszakában szedik össze egymást egy-egy buli alkalmával. De itt kezdődik az egész!! MINEK KELL ELENGEDNI ÉJSZAKA EZEKET A KISLÁNYOKAT??????
2016. febr. 2. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!