Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány és nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány és nem tudom hogyan nyissák felé.Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Pénteken lesz egy buli egyik haveromnál és ott lesz többek között ez a lány is,aki az évfolyamtársam.Sajnos barátja van(akivel már egyszer szakított),és nagyon bejön nekem.A tervem az,hogy keresek egy olyan pillanatot,amikor egyedül van és odamegyek hozzá.Már ez nagyon nehéz lesz,mivel sok ember lesz,aki rajta vagy épp rajtam fog lógni.De ha ez össze is jönne nem tudom,hogy mit mondhatnék neki.Szeret beszélni,nem az a zárkózós típus eddig akárhányszor beszéltünk szinte mindig ő hozott fel valamilyen témát.Ami a másik nagyon fontos dolog,hogy azalatt a néhány perc alatt amíg kettesben vagyunk egy tök random témától el szeretnék jutni egy sokkal személyesebb témába.Tudom,hogy viccesnek tart és azt is,hogy szerinte jó a stílusom,de nehéz a szitu.Tippek/tanácsok.Az nem játszik,hogy csak úgy odamegyek és megmondom,hogy bejön nekem,mert úgy rázna le,hogy öröm lenne nézni...
2023. máj. 22. 20:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez őt se zavarta párszor
2023. máj. 23. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 De akkor mit akarsz tőle? Egy újabb futó kalandja akarsz lenni?
2023. máj. 23. 09:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Kezdetben az is megteszi
2023. máj. 23. 10:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg, max leégsz
2023. máj. 23. 11:35
 15/16 anonim válasza:
Kicsit régebbi téma, de szívesen segítek neked, mert látszik kicsit összevoltál / összevagy esve. Ha a csaj dobja a faszit, és rád vált, akkor ha belegondolsz akkor nem lesz túl hosszú. Ha érted dobta, akkor miért ne dobna téged másért? Inkább máskor várj. Hidd el. + ne legyél f@szkalap, hogy tönkre akarod tenni a kapcsolatukat mint 3. fél, nem jó.
2023. okt. 14. 01:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Már nem aktuális, hogy úgy mondjam.Elballagtunk és azóta nem is láttam.
2023. okt. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!