Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok segíteni, tetszik...

Tudnátok segíteni, tetszik egy lány, de nem tudom, hogy hogyan nyissak?

Figyelt kérdés

Szóval megpróbálok rövid lenni: (16/F)

igazából van egy lány, akivel egy suliba járok, egy évfolyammal lejjebb.

Valójában én egy elég közvetlen ember vagyok sok lánnyal beszélgetek és megy, de vele még soha nem beszéltem, mindig "félek tőle" (meglátom és elindulok a másik irányba) :D

Szóval egyszerűen nem látom a végét, pedig szép és (a többiek szerint) elég intelligens lány- ami a mai világban nagy szó-.

Hogyan tudnák vele beszélgetést kezdeményezni, hogy ne legyek átlátszó. Köszönni se nagyon megy nekeme, nem hogy még beszélgetni vele :D Szóval, ha van valami ÉPÍTŐJELLEGŰ ötletetek, kérlek segítsetek!:)

2014. szept. 1. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát először is: ne indulj el a másik irányba. :D

Ha meglátod, szemezgessek vele, mosolyogj rá, majd köszönj neki. Ha még nem ismer, mutatkozz be.

Mivel itt a sulikezdés, erről bőven tudtok beszélgetni. Kérdezz az órarendről, tanárokról (van e új, kit utál, kit szeret), hogy telt az első nap, stb.

Hajrá ;)

2014. szept. 1. 17:33
 2/2 anonim ***** válasza:
ja, és legyél csak nyugodtan átlátszó, hogy kiugorjon a nyuszi a bokorból ... mert ha közömbös próbálsz lenni, akkor utána magadban örömködsz, hogy jaj de jó volt vele beszélgetni, milyen jól haladsz egy kapcsolat felé, ő meg magában azon gondolkodik esetleg, hogy jaj, bejön nekem a srác, de hiába, mert tisztára közömbös velem ... tudod, jobb biztosra menni
2014. szept. 11. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!