Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor most mi is van?

Akkor most mi is van?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az történt, hogy nyári táborban megismerkedtem egy lánnyal. A lány táborban megkért aludjak vele többször hozzám bújt. Amióta vége tábornak facebookon beszélünk, de azt vettem észre magától nem keres mindig nekem kell írnom, hogy beszélgessek vele, de olyankor teljesen normális, nem lerázós csak nem ír magától. Nem tudom érdemes e nyomulni, vagy mi ilyenkor a legjobb döntés!? Mert az sem véletlen, ha egy lány csak úgy hozzám bújik meg velem alszik + flörtöltünk egymással, szóval valamit csak érez.

Szerintetek mit tegyek?

/ És közben más srácok társaságát is keresi /

15F

2014. aug. 30. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Hmm.. Kérdezd meg, hogy akar-e gemkapcsolatot vagy nem!

Ennyi 16F

2014. aug. 30. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos azt az elvet követi, hogy ez a fiú dolga.
 3/10 A kérdező kommentje:
+ Levette pólóm, simogatta hasam szóval szerintem valamit akarhat csak nem értem akkor miért nem keres :[
 4/10 anonim ***** válasza:
A lányok ilyen kis sunyik hogy nem keresnek mert ''ha érdekel majd ő keres'' meg minden szóval valószínűleg nála is ez a hülyeség van
2014. aug. 30. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Vasárnap
2014. aug. 30. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:
De, ha tegyük fel tetszeném neki, akkor miért nem keresné a társaságom legalább annyival, hogy rámír..? Még, ha azt az elvet is követi, hogy az én dolgom őt keresni.
2014. aug. 30. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért nem ír, mert azt várja h te írj neki. Ez úgymond egy próbatétel h ha fontos a lány a fiúnak akkor a fiú fog ráírni, nem a lány. (Én is ezt csinálom). Hány éves a lány?? Biztos akar tőled valamit, de arra vár h te ír neki!!
2014. aug. 30. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Régebben én is ilyen voltam,hogy elvártam a srácoktól,hogy ők írjanak,én pedig sosem kerestem őket..A nagy elvárásaim miatt 2 pasit is elvesztettem emiatt,akiket nagyon kedveltem..

Úgyhogy a hibáimból tanulva egyik nap én írok,másik nap én írok a srácoknak..:)

Nézd el neki,hátha ő is ebben a korszakban él most. :) De egyébként rá is kérdezhetsz nyugodtan,hogy ő amúgy miért nem keres sose..Tuti nem harapja le a fejed,utána még lehet,hogy írni is fog :)

Másik elképzelésem pedig az,hogy azért nem keres,mert csak egy nyári kis kaland voltál szerintem :/

17L

2014. aug. 30. 23:28
 9/10 anonim válasza:
én se keresem fel a fiut magamtól mert ez az ő dolga legalábbis szerintem 14/L
2014. aug. 30. 23:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Velencei tónál voltunk szóval eléggé a hely is adott volt :]
2014. aug. 30. 23:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!