Akkor most mi is van?
Sziasztok, az történt, hogy nyári táborban megismerkedtem egy lánnyal. A lány táborban megkért aludjak vele többször hozzám bújt. Amióta vége tábornak facebookon beszélünk, de azt vettem észre magától nem keres mindig nekem kell írnom, hogy beszélgessek vele, de olyankor teljesen normális, nem lerázós csak nem ír magától. Nem tudom érdemes e nyomulni, vagy mi ilyenkor a legjobb döntés!? Mert az sem véletlen, ha egy lány csak úgy hozzám bújik meg velem alszik + flörtöltünk egymással, szóval valamit csak érez.
Szerintetek mit tegyek?
/ És közben más srácok társaságát is keresi /
15F
Hmm.. Kérdezd meg, hogy akar-e gemkapcsolatot vagy nem!
Ennyi 16F
Régebben én is ilyen voltam,hogy elvártam a srácoktól,hogy ők írjanak,én pedig sosem kerestem őket..A nagy elvárásaim miatt 2 pasit is elvesztettem emiatt,akiket nagyon kedveltem..
Úgyhogy a hibáimból tanulva egyik nap én írok,másik nap én írok a srácoknak..:)
Nézd el neki,hátha ő is ebben a korszakban él most. :) De egyébként rá is kérdezhetsz nyugodtan,hogy ő amúgy miért nem keres sose..Tuti nem harapja le a fejed,utána még lehet,hogy írni is fog :)
Másik elképzelésem pedig az,hogy azért nem keres,mert csak egy nyári kis kaland voltál szerintem :/
17L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!