Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány és nem tudom hogyan nyissák felé.Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Pénteken lesz egy buli egyik haveromnál és ott lesz többek között ez a lány is,aki az évfolyamtársam.Sajnos barátja van(akivel már egyszer szakított),és nagyon bejön nekem.A tervem az,hogy keresek egy olyan pillanatot,amikor egyedül van és odamegyek hozzá.Már ez nagyon nehéz lesz,mivel sok ember lesz,aki rajta vagy épp rajtam fog lógni.De ha ez össze is jönne nem tudom,hogy mit mondhatnék neki.Szeret beszélni,nem az a zárkózós típus eddig akárhányszor beszéltünk szinte mindig ő hozott fel valamilyen témát.Ami a másik nagyon fontos dolog,hogy azalatt a néhány perc alatt amíg kettesben vagyunk egy tök random témától el szeretnék jutni egy sokkal személyesebb témába.Tudom,hogy viccesnek tart és azt is,hogy szerinte jó a stílusom,de nehéz a szitu.Tippek/tanácsok.Az nem játszik,hogy csak úgy odamegyek és megmondom,hogy bejön nekem,mert úgy rázna le,hogy öröm lenne nézni...2023. máj. 22. 20:24
2/16 anonim válasza:
"A tervem az,hogy keresek egy olyan pillanatot,amikor egyedül van és odamegyek hozzá"
Hú micsoda egyedi tervvel rendelkezel, remélem nem tervezőmérnöknek készülsz ilyen készségekkel.
4/16 A kérdező kommentje:
Igen ez a barátja van tudjuk jól,hogy manapság már csak egy rossz közhely.Kicsit nézzétek már szét.Hány olyan kapcsolat van napi szinten,ami egy harmadik fél miatt megy tönkre.Rengeteg ilyet tudnék mondani
2023. máj. 22. 21:38
5/16 A kérdező kommentje:
2-es:Nem mondtam,hogy egyedi,de ha neked van bármi más terved egy ilyen kilátástalan szituban,akkor nagyon szívesen meghallgatom!!!
2023. máj. 22. 21:42
6/16 anonim válasza:
#5 Kilátástalan szituban? Haver egy olyan besült csávó vagy hogy képtelen vagy odaállni és beszélni egy csajjal helyette be vagy feszülve hogy: "nem tudom mit mondhatnék neki" meg terveken gondolkozol. Tipikus unalmas, önbizalomhiányos csávó. De persze azért tapintatlan vagy hogy nem veszed figyelembe hogy mással randizik. A csaj is jó nagy hülye ha pattintaná a pasiját egy ilyen mamlasz miatt.
Hogy mit tehetsz? Talán legyen annyi önértékelésed hogy oda mersz menni egy csajhoz tervek nélkül és legyen annyi kreativirásod hogy nem untatod és nem lesz kínos csend.
7/16 anonim válasza:
Még az a szerencse, hogy nem tudod tönkretenni a kapcsolatot, mert nem tudod, hogy mit mondj neki...
8/16 anonim válasza:
Rossz közhely? Azért kíváncsi lennék hogy ha a te barátnőd akarná valaki elvenni tőled mi lenne a véleményed.
9/16 A kérdező kommentje:
Hahó!Nem kioktatást,hanem tanácsokat kértem!!!
2023. máj. 23. 08:14
10/16 anonim válasza:
Kaptál. Barátja van, hagyjad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!