Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti összejönnétek egy 140-145 cm magas lányal?

Figyelt kérdés
Az én barátnőm ekkora is olyan cuki, mert én meg 170 cm vagyok is pont a vállamig ér. Az egyik ismerősöm 190 cm is az ő barátnője is az ő válláig ér mint az enyém (165 cm). Minkent akkor miért szólnak le, hogy ha az arány ugyanaz?

2023. máj. 22. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy össze. Tetszenek az alacsony, főleg ha arányos az alkatuk. :D
2023. máj. 23. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem az esetem, magas is vagyok
2023. aug. 9. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:

7-es!

Lám, nemcsak magasságban mérhető a kertitörpeség, hanem intelligenciában, műveltségben.

Bodrogi Gyula, Sztankay István, Törőcsik Mari, és még sorolhatnám, alacsonyak voltak, de személyiségükben a legmagasabb tehetségek. Sztankayért rajongtak a nők.

Sophia Loren férje 1 fejjel volt alacsonyabb, mint ő. Imádták egymást, és nem érdekelte őket a világ véleménye.

2023. aug. 10. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyenekkel ne foglalkozz, felesleges idő pazarlás...

2023. aug. 10. 10:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is összejönnék, ha amúgy tetszik. Szeretem a kis nőket, nekem inkább egy magas lánnyal lenne fura összejönni.
2023. aug. 10. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze. Soha nem volt szempont a magasság. Volt 10 centivel alacsonyabb barátnőm is, meg - kapaszkodj meg - 20 centivel magasabb is. A mostani barátnőm 2 centivel magasabb nálam.

Azt meg - bocs, hogy így fejezem ki - le..arom, hogy más mit gondol. A mi életünk, mi vagyunk együtt, mi szeretjük egymást, más meg törődjön a saját dolgával. Valakinek nem tetszik? Így járt. :D

2023. aug. 10. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:

16.

Ez így igaz. Egy férfi nem attól lesz jó ember, szerető társ, aki mindenben melletted van, hogy 195 centi.

Sok nőnek magasság fétise van. 195 alatti férfire rá se néznek.

Azt gondolják, hogy aki magas, azzal biztosan minden rendben van. Az csak jó ember lehet.

2023. aug. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!