Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rosszul kellene éreznem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kellene éreznem magamat emiatt?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy pár napja rámírt egy lány. Sajnos nekem nem nagyon jött be. Kb 2-szer beszéltünk, de úgy hogy próbáltam kerülni a mélyebb interakcíót. Tudom hogy milyen érzés amikor a kiszemelted nem viszonozza az érzéseidet/vonzalmat, én is ebben a cipőben jártam olyan 2 éve mikor kissé igénytelen voltam, de nem erőltethetek magamra egy kapcsolatot, úgy hogy nem jön be a párom. Én tényleg nagyon sajnálom ezt a lányt, hogyan jöhetnék ki jól ebből a szituációból?

2023. máj. 19. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki,hogy nem szeretnél tőle semmit se.
2023. máj. 19. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Ne húzd tovább az agyát, mondd meg neki az igazat. Sokkal sz*rabb lesz neki, ha reménykedik.
2023. máj. 20. 01:28
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Ja és nehogy rosszul érezd magad emiatt, nem mindenki jön be mindenkinek.
2023. máj. 20. 01:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Wl lehet azt mondani normálisan is ha nem jön be, és akkor tiszta a lelkiismereted. Persze szar lesz neki így is, de ez mimdig szar.
2023. máj. 20. 06:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád az, hogy más az ízlésed, ergo ne legyen miatta bűntudatod. Mondd el neki világosan. Ha megérti megérti, ha nem nem.
2023. máj. 20. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a te hibád. Ha normális voltál vele, akkor te megtettél mindent.
2023. máj. 20. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nyíltan közeledik feléd, mármint kimondja konkrétan, hogy érdeklődik irántad romantikus módon, el akar hívni ide-oda, akkor viszonylag könnyebb dolgod van, hiszen udvariasan el tudod utasítani. Most éppen nem keresel kapcsolatot, más tetszik neked, stb, stb.

Ha csak írogat neked, de semmi konkrétum, de érzed, hogy flörtölni próbál, az nehezebb ügy. Itt is lehetsz őszinte, kezdeményezhetsz kommunikációt azzal kapcsolatban, hogy miért is írt rád, mit is szeretne, stb. Valószínűleg ez a legnyíltabb dolog, és ezek után ismét alkalmazhatod az előbb leírt módszert, a kedves elutasítást. Ha nem szeretnéd ezt, akkor trükközhetsz is. Adj neki apró jeleket, hogy más tetszik neked, említsd meg, hogyha megkérdezi, mizu, hogy jaj, ma dumáltál végre a kiszemelteddel, milyen jó volt, ilyesmik. Ezzel megadhatod neki is az esélyt, hogy ne kelljen úgymond feleslegesen bevallania neked semmit. De még egyszer, ez nem egy túl egyenes módszer, és mindig egyszerűbb őszintének lenni!

2023. máj. 22. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázd vele a helyzetet,az őszinteségért pedig ne érezd magad rosszul.
2023. nov. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!