Emiatt ugye nem kell rosszul éreznem magam?
Figyelt kérdés
Bevásárlóközpontban voltam, sietnem kellett a wcre, hirtelen rámjött . 200 Ft volt, de átbújtam ott ahol bemennek a kisgyerekek, elintéztem, majd szépen kimentem. De senki nem vont kérdőre. Most csináltam először ilyet. Ugye ez még nem nagy bűn?2023. jan. 10. 21:20
1/4 anonim válasza:
Nem nagy bűn! Ez egyszeri eset volt, gondolom ezelőtt még nem csináltál ilyet. Ne legyen bűntudatod, nem tettél nagyon nagy szörnyűséget.
2/4 anonim válasza:
Nyilván ennél nagyobb bűnök is vannak az életben... nem tudtad volna visszatartani pár percig, amíg oda nem ér az illetékes és a korrekt árán használd a wc-t?
Nem tudom, hogy ott a női/férfi mosdóban mekkora általában a forgalom, de így is nagy mázlid volt, hogy kvázi senki...
3/4 anonim válasza:
Ez nem nagy bűn, a szükség az szükség. Én is bújtam már át :D nem egyszer
4/4 anonim válasza:
Hát ha mindenki csak ilyen " bűnt" követne el,akkor szebb lenne a világ!
Amúgy meg a szükség törvényt bont,jelen esetben szó szerint;)
Ne érezd magad rosszul ezért egy percet se!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!