Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha az egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az egyik fiú be akar köpni szüleimnek?

Figyelt kérdés

Nagyon ignoráltam mostanában, bunkó voltam vele. Szeret, én azt mondtam neki, hogy nem lehet más, mint barátság, és ezt elfogadta. De múltkor kibuktam, mondtam, hogy takarodjon az életemből és hasonlók. Azt mondta, oké, rendben, elfogadja, de szüleimnek beszámol az ügyeimről, meg kivel mit csináltam, mert neki meg ebből van elege, hogy egy "könnyűvérű" lány lettem, és rendet fog tenni, így könnyebb lesz a lelke.

Tarthatok ettől?

2023. máj. 18. 00:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 Én a gusztustalan besúgást ítélem el, nem pedig azt, ha valaki úgy éli az életét, ahogy az neki a legjobb. Az előbbi sokkal nagyobb baj, mint az, ha valaki ilyen módon érzi jól magát.
2023. máj. 18. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Elôzd meg a dolgot, és panaszold el te a szüleidnek, hogy van egy srác, aki belédzúgott és “zaklat“, és mindenféléket pletykál rólad, mert elutasítottad. Ne úgy, mondd el, hogy ráuszítod a szüleidet, inkább csak “sírd el nekik a bánatodat“. Ha ezek után akármivel próbálkozik is befeketíteni téged, tuti, hogy kétkedve fogadják majd, és ôt fogják hazugnak titulálni, és nem téged, aki “épp a múltkor öntötted ki nekik a lelked”.
2023. máj. 19. 04:44
 13/15 NTBS ***** válasza:
100%
Elvileg megteheti, de nem biztos, hogy megteszi.
2023. máj. 24. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta?
2023. máj. 24. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Remélem le buksz , hogy kis csitrikent ossze vissza dugsz mindenkivel..
2023. máj. 24. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!