Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha az egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az egyik fiú be akar köpni szüleimnek?

Figyelt kérdés

Nagyon ignoráltam mostanában, bunkó voltam vele. Szeret, én azt mondtam neki, hogy nem lehet más, mint barátság, és ezt elfogadta. De múltkor kibuktam, mondtam, hogy takarodjon az életemből és hasonlók. Azt mondta, oké, rendben, elfogadja, de szüleimnek beszámol az ügyeimről, meg kivel mit csináltam, mert neki meg ebből van elege, hogy egy "könnyűvérű" lány lettem, és rendet fog tenni, így könnyebb lesz a lelke.

Tarthatok ettől?

2023. máj. 18. 00:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon helyes, nem jatszadozunk massal.
2023. máj. 18. 01:21
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Megteszi ha nem dugsz vele is szerintem..
2023. máj. 18. 01:26
 3/15 anonim válasza:
62%
Remélhetőleg megteszi, és a szüleid normális lányt nevelnek belőled .
2023. máj. 18. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit tett, hogy kibuktál rá?
2023. máj. 18. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
A szüleid előbb fognak hinni neked, mint neki, ráadásul az ilyen embereknek általában csak a szája jár, szóval szerintem nem kell aggódnod. Én annyit írnék neki, hogy jöjjön át hozzátok személyesen és mondja a szüleid szemébe a dolgokat. A saját életed felett te rendelkezel, senkinek semmi köze hozzá, pláne nem egy olyan embernek, akinek savanyú a szőlő.
2023. máj. 18. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Elmondja nyugiba legyél!!!
2023. máj. 18. 14:33
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen kis patkányoknak óriási arca van, de általában megszólalni sem mernek mások előtt.
2023. máj. 18. 14:35
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
8. Csak hiszed! Majd facen atkuldi uzenetben!
2023. máj. 18. 14:38
 9/15 anonim válasza:
36%
Vicces látni ahogyan valaki támogatja azt hogy valaki könnyű vérű, és ellenzik azt hogy a szülők közbe léphessenek . Hova tart ez a világ...
2023. máj. 18. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nem a vérével van a baj, hanem azzal, hogy egy srác zsarolni akarja, ezt miért nem látod? 9#
2023. máj. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!