Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Tetszik egy lány, akivel alakul valami
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik és akivel hasonló az érdeklődési körünk (történelem). Nőnapra és egy hete a szülinapjára is vittem neki ajándékba csokit. Egyébként sokszor megyek vele (meg a barátnőjével) a suliba, és sokat is beszélgetünk. Szeretném, megölelni, és jó lenne elhívni is vhova de mivel kezdő vagyok a csajozás terén, nem tudom, milyen szituáció a legjobb.
Remélem érthető a kérdés
2023. máj. 6. 16:48
1/7 anonim válasza:
Hívd el valahova.
Nem kell messzire, csak beszélgetni lehessen egy kicsit.
Megölelni majd búcsúzáskor lehet, ha például hazakíséred. Fontos, hogy ez egy olyan helyen legyen, ahol biztonságban érzi magát.
2/7 anonim válasza:
Hívd el iskola után meginni egy szörpöt, aztán moziba, aztán uszodába.
3/7 anonim válasza:
Elhívod suli után talákozni kettesben, elköszönéskor (ha olyanok a körülmények) adhatsz neki egy ölelést.
4/7 anonim válasza:
Hívd el suli után , üjjetek be meginni valamit aztán dumáljatok
5/7 anonim válasza:
hívd át magadhoz, de semmiképp ne "ottaludni"
6/7 anonim válasza:
Ha egyszer kettesben leszel vele, akkor kérdezd meg, hogy megy-e veled valahová.:)
7/7 anonim válasza:
Hidd el valószínűleg neki is jelent annyit egy ölelés, mint neked. Többiekkel egyetértek. Csak bátran! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!