Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljunk, hogy ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk, hogy ha mindketten szeretjük egymást, és amikor mindkettőnket elöntenek az érzelmek, egész egyszerűen nem tudunk mit csinálni?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha ki lennénk ütve, úgy száguldanak rajtunk keresztül az érzelmek?
2023. ápr. 24. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most lehet csak én nem értem, de ez most baj, hogy elöntenek az érzelmek ha szerelmesek vagytok vagy pontosan mi a kérdés? :D
2023. ápr. 24. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, mivel... Nem tudunk semmit csinálni! :D Mármint, se csók, se szex, semmi, olyan szinten K.O.-k vagyunk mindketten, hogy csak fekszünk, mintha beszívtunk volna. Gúzsba kötnek a túláradó érzelmek.
2023. ápr. 24. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy ennyire, nem megy semmi. Ilyenkor pedig lehet ezt kéne csináltotok hogy jó helyre csatornázzátok az érzelmeket. Valamelyikőtöknek kezdeményezni kellene. Persze ha ez nem zavar titeket akkor így is lehettek, csak akkor sok minden jóból kimaradhattok
2023. ápr. 24. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, mivel... Nem tudunk semmit csinálni! :D Mármint, se csók, se szex, semmi, olyan szinten K.O.-k vagyunk mindketten, hogy csak fekszünk, mintha beszívtunk volna."

😂😂😂

Ilyet se hallottam még. De ez amúgy tök jó, használjátok ki pihenésre és aludjatok egy jót egymás karjaiban. Hátha ébredéskor kanosabbak lesztek.

2023. ápr. 24. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!