Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves "férfiak" nagy része...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves "férfiak" nagy része már érett?

Figyelt kérdés

Ennyi idősen már komoly terveket szőnek vagy csak vannak úgymond?

Gondolok pl az egyetemista srácokra, ti mennyire tartjátok magatokat érettnek?

2023. ápr. 23. 21:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
És ha van ilyen opcióm miért ne hasznàljam ki?
2023. ápr. 28. 09:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát én így 28 évesen nem igazán akarnék negyven évessel, de kinek mi.40 évesen max olyan 20 évest találsz magadnak akik a pénzedre hajtanak. Lehet a harmincasoknál bepróbálkozhatsz..legyen úgy.
2023. ápr. 28. 12:23
 23/27 anonim ***** válasza:
A gatyajukban azok max.
2023. ápr. 28. 12:31
 24/27 anonim ***** válasza:
#22 a 30-as is tökéletes lesz majd.. Akkor úgyis eljön sok nőnél a kapuzàràsi pànik és nyitottabbak a csalàdalapìtàsra
2023. ápr. 28. 13:06
 25/27 anonim ***** válasza:
Úgy legyen. Lehet majd találsz 30 évest 40 évesen ha neked 30 éves kell oké.Egyébként viccen kivül hány éves vagy?
2023. ápr. 28. 14:01
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 28 és szülőkkel élek ,màr most le vagyok maradva ha úgy nézzük hogy most kellene családot alapìtanom szóval marad a B terv..meg nem érzem úgy hogy itt az ideje.
2023. ápr. 28. 14:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor egy idősek vagyunk mert én is 28 vagyok végülis én nő vagyok de pl párom 28 évesen nem érezte ő sem hogy na legyen gyerekünk most rögtön.De mondta hogy 1 -2 év mulva miért ne.Én sem álltam készen még akkor.Most mindketten készen állunk. Ez változhat a te részedről is.Lehet megismersz valakit és másképp látod ezt az egészet jövőre.
2023. ápr. 28. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!