Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves "férfiak" nagy része...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves "férfiak" nagy része már érett?

Figyelt kérdés

Ennyi idősen már komoly terveket szőnek vagy csak vannak úgymond?

Gondolok pl az egyetemista srácokra, ti mennyire tartjátok magatokat érettnek?

2023. ápr. 23. 21:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Ez nagyon emberfüggő szerintem. Alapvetően két ember akkor fog kijönni egymással hogyha hasonló érettségi szinten vannak, szóval az hogy kinek milyen az érett az elég szubjektív mert hatalmas a skála.
2023. ápr. 23. 21:50
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 vagyok most. 25 éves korom után kezdtem el azt érezni, hogy most már közeledem ahhoz a fogalomhoz, hogy felnőtt férfi. Előtte még tininek éreztem magam. Mostanában már elég fix terveim vannak. 25 előtt állandóan változtak a terveim. Mindig mást akartam. Szóval nekem kb. 30 éves koromra lesz meg a stabilitás. Viszont én elég jó családi háttérrel rendelkezem. Nem mindenki teheti meg, hogy a húszas évei végéig tanul és vállalkozást épít. Ők biztos már hamarabb is érzik az érettséget, felelősséget stb.
2023. ápr. 23. 22:34
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Én pont 20 vagyok, ebből a szempontból pedig eléggé bipoláris. Egyfelől egyetemre járok, dolgozok, ez úgymond a komoly oldalam, de az öcsémmel és a barátaimmal bármikor benne vagyok full gyerekes dolgokban is.
2023. ápr. 23. 22:55
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 vagyok...a legtöbb barátomnak már családja van. De ilyen 50-50 amúgy..valaki ugyan olyan örült-hülye mint 20 évesen volt. Nagyon emberfüggő a téma.

Én már valamikor konkrétan érzem hogy na egy felnőtt férfival van "dolgom" vagy egy tini agyú felnőttel.

Nem ítélem el egyik felet sem..de ez a helyzet...amúgy szerintem 20 évesen még nincs megérve nagyon-nagyon sok dologra (és jobb esetben) az ember mint pl 30.

30f

2023. ápr. 23. 23:10
 5/27 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok de 50 évesen is gyerek leszek belül.. Tudok éretten is gondolkodni
2023. ápr. 24. 11:03
 6/27 anonim ***** válasza:
Idősebb vagyok a 20 éveseknél jóval, viszont olyan helyre járok ahol sokan vannak , a többség az kamu komoly és kb a 15 éves fiúk szintjen van , okoskodnak úgy hogy a világról még nagyon kevés kepük van.
2023. ápr. 24. 12:05
 7/27 anonim ***** válasza:
Majdnem 40 vagyok, de nagyon jól elvagyok tinikkel is, kivéve a gyerekekkel. Csak el kell engedni magad, nem szabad befásulni, ennyi.
2023. ápr. 24. 20:55
 8/27 anonim ***** válasza:
18 éves fiú vagyok, de fiúk közül még nem igazán találkoztam olyannal akinek lett volna komoly terve. Sőt nem is komoly, hanem bármilyen terve:D A férfi meg elég erős kifejezés:D
2023. ápr. 25. 23:49
 9/27 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy komolyabban 25 év körül kezd el az ember komolyabban terveket szőni Beszélek itt lakásról,gyerekvállalásról.
2023. ápr. 26. 22:08
 10/27 anonim ***** válasza:
#9 jó az inkább 35 nek
2023. ápr. 27. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!