Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves "férfiak" nagy része már érett?
Figyelt kérdés
Ennyi idősen már komoly terveket szőnek vagy csak vannak úgymond?
Gondolok pl az egyetemista srácokra, ti mennyire tartjátok magatokat érettnek?
2023. ápr. 23. 21:43
11/27 anonim válasza:
#10 hát attól függ.Szerintem ha 35 évesen nő be a fejed lágya az gáz szerintem..
12/27 anonim válasza:
Pedig az àll közelebb a valósághoz. 30-ig még mindenki kisfiú
13/27 anonim válasza:
Ki milyen kőzegben él.Persze aki még a szüleivel lakik 30 évesen azon elgondolkodnék.
14/27 anonim válasza:
Mi baj van azzal ha valaki a szüleivel él?
15/27 anonim válasza:
Hát szerintem 25 évesen annyira nem gáz de 30 évesen már az szerintem. 30 évesen szerintem már elkellene jutnia egy férfinak saját lábon állnia.
16/27 anonim válasza:
Azért nem mindegy honnan indul az illető
17/27 anonim válasza:
Annyi hogy ha 30 évesen kezdessz el egyedulálló lenni, mikorra tervezed a családot? házat? Szerintem ezt már 25-30 évesen is el lehet érni ha az ember nem lusta.
18/27 anonim válasza:
40 körül is bőven elég (férfiaknak)
19/27 anonim válasza:
Ezt mindenki máshogy látja párom 30 és szeretnénk gyereket a házunk épül stb.Nem mindenki akar 40 évesen elkezdeni élni.De aki akkor akar azzal sincs gond.Csak a nők nem akarnak 40 évesen gyereket.De ha te ezt másképp gondolod azzal sincs gond.CSak nem mindenki gondolkodik így mint te.
20/27 anonim válasza:
40 évesen még mindig talàlhatok 20-30 éves csajt aki akar gyereket/hàzat ,és addigra lehet énis akarom.. Fordìtott esetben nem ìgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!